Blog

Μια Κυριακή γεμάτη comics!

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στον πολυχώρο-καφέ The White Rabbit (Σολωμού 12 / Στουρνάρη 11, Εξάρχεια) θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα «Μια Κυριακή Γεμάτη Κόμικς», με παρουσία εκδοτικών οίκων και Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε workshops και πάνελ συζήτησης με θέμα τα κόμικς.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι πολύ πλούσιο, με την συμμετοχή πλειάδας εκπροσώπων της σύγχρονης ελληνικής σκηνής των comics και συνοπτικά θα συμπεριλαμβάνει τα εξής: 

Καταρχήν οι “πόρτες” του χώρου ανοίγουν για καφέ και -φυσικά- αγορές κόμικς από τις 11:00, με τη συμμετοχή των εκδοτικών οίκων Webcomics, Ένατη Διάσταση, Comicdom Press, τον εκπρόσωπο των αυτοεκδόσεων Εκδόσεις του Κάμπου καθώς και το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω».

Στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί το workshop των δημιουργών με τίτλο “Το χρώμα στα κόμικς” (Βάλια Καπάδαη & Αλεξία Λουγιάκη), το οποίο θα επικεντρώνεται στον χρωματισμό στα κόμικς.

Στις 15:30 θα γίνει ένα πάνελ – ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Πώς να δείξετε τα κόμικς σας στο κοινό” με συμμετέχοντες εκπροσώπους από τη νέα γενιά δημιουργών που έχουν κάνει αυτοεκδόσεις, καμπάνια για crowdfunding ή και εκδόσεις στο εξωτερικό (Γιώργος Καμπάδαης, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Μυρτώ Γκιούλη & Δανάη Κηλαηδόνη) και με συντονιστή τον διακεκριμένο δημιουργό Soloup.

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα workshop, με θέμα “Από το καρτούν μέχρι τον ρεαλισμό” (Νικόλας Στεφαδούρος & Ευγενία Κουμάκη), το οποίο θα αφορά τα διάφορα σχεδιαστικά στυλ στα κόμικς.

Στις 20:30 θα σταματήσει το πωλητήριο από τους εκδοτικούς οίκους και θα ξεκινήσει πάρτι, το οποίο θα είναι φυσικά μασκέ, αφού βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στη σελίδα www.webcomics.gr

και HYPERLINK http://www.facebook.com/events/1900967003457988/”www.facebook.com/events/19009670034

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.