Blog

Βιβλιοπαρουσίαση του άλμπουμ PIzza Peperoni της εκδοτικής “Ένατη Διάσταση” στην Θεσσαλονίκη.

Πώς θα έμοιαζαν η Ωραία Κοιμωμένη, η Χιονάτη, η Κοκκινοσκουφίτσα, η Γουέντι, η Πριγκίπισσα με το Μπιζέλι και το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα αν ζούσαν σήμερα;

Θα διέθεταν το ίδιο σκέρτσο, καπρίτσιο ή άλλες ξεχωριστές ικανότητες; Θα είχαν οι ιστορίες τους κάποιο ενδιαφέρον ή έστω ένα χαρούμενο τέλος; Και τι σχέση μπορεί να έχει μια pizza peperoni με έξι ηρωίδες γνωστών παραμυθιών;

Σε αυτά τα σημαντικά, υπαρξιακά ερωτήματα θα επιχειρήσουν να απαντήσουν οι δημιουργοί κόμικς Σταύρος Κιουτσιούκης, Σιαδώρα Παπαθεοδώρου, Σοφία Σπυρλιάδου και Έφη Θεωδοροπούλου, σχετικά με την προσπάθεια τους να σκιαγραφήσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, έξι γνωστούς γυναικείους χαρακτήρες κλασικών παραμυθιών και να τους επαναπροσδιορίσουν μέσα από μια σύγχρονη και ιδιαίτερη, χιουμοριστική ματιά.

Η παρουσίαση του άλμπουμ PIZZA PEPERONI, που μόλις κυκλοφόρησε από την Ένατη Διάσταση, θα γίνει την Πέμπτη, 4 του Μαΐου και ώρα 19:30, στο φουαγιέ του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (αποθήκη Ά, Ο.Λ.Θ.). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Δαλαμπύρας ενώ με το πέρας της παρουσίασης οι καλλιτέχνες θα υπογράφουν τις δημιουργίες τους.

Περισσότερα σχετικά με το νέο αυτό άλμπουμ μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ευχαριστούμε θερμά την Pizza Di Monza (Μυριοφύτου & Ματάλων 10-Τούμπα και Σπάρτης 7-Σταυρούπολη) για την ευγενική υποστήριξη της βιβλιοπαρουσίασης.

Χορηγός επικινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός FM 1055 Rock της Θεσσαλονίκης!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.