Blog

Επιστροφή στην δράση!

Ακόμα και στις πιο καλά οργανωμένες επιχειρήσεις μπορούν να συμβούν απρόοπτες καταστάσεις και να προκύψουν απροσδόκητα γεγονότα που να χαλάσουν τον προγραμματισμό…

Για λόγους ανωτέρας βίας λοιπόν, δυστυχώς δεν μπορέσαμε κατά το περασμένο τρίμηνο να ανανεώσουμε την στήλη των ειδήσεων μας. Δεσμευόμαστε όμως πως κατά το επόμενο διάστημα, σταδιακά και αναδρομικά, θα συμπληρώσουμε τον ιστοτόπο μας -κυρίως για λόγους αρχείου- με όλη εκείνη την ύλη αλλά και τα δελτία τύπου των εκδηλώσεων που δεν μπορέσαμε να καλύψουμε εγκαίρως και που πιστεύουμε πως θα άξιζε να γνωρίζετε .

Ζητάμε και πάλι συγγνώμη από τους αναγνώστες και επισκέπτες του ιστοτόπου μας για αυτή την έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς μας και υποσχόμαστε να επανορθώσουμε, συνεχίζοντας το έργο της προβολής των ελλήνων δημιουργών κόμικς και των επιτραπέζιων παιχνιδιών, με πλούσια και ποικίλλα άρθρα και αναρτήσεις!

Ο νάνος του Comic N’ Play (δια χειρός του δημιουργού Sergo) σας καλωσορίζει και πάλι και σας εύχεται καλή περιήγηση στον ιστοτόπο μας!

εκ της συντακτικής ομάδος του comic n’ play

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.