Blog

Πρόσκληση σε εθελοντική δημιουργική δράση για παιδιά, σχετική με τα comics.

Μια ευκαιρία για απόκτηση εμπειρίας στην δημιουργική απασχόληση παιδιών προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μια δράση που αφορά στα comics.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων του Kids’ World του Mediterranean Cosmos, η οργάνωση της δράσεως με τίτλο “Mr. COMICS!” αναζητά νέους δημιουργούς comics που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά και να επανδρώσουν ένα διαδραστικό εργαστήριο comics, απευθυνόμενο σε παιδιά -αγόρια και κορίτσια- προσχολικής και σχολικής ηλικίας (μεταξύ 4 και 14 ετών).

Η δράση θα λάβει χώρα σε ανοιχτό χώρο στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, μεταξύ 9 Οκτωβρίου και 14 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν κάποια εξοικίωση με την σχεδίαση comics, ώστε να μπορούν να καθοδηγούν με απλό τρόπο τα παιδιά στις πρώτες τους δημιουργίες comics, βάσει απλών προεκτυπωμένων ασκήσεων-υποδειγμάτων. 

Η διοργάνωση της δράσεως αναζητά λοιπόν 4 (τέσσερα) άτομα για καθημερινή, απογευματινή εθελοντική απασχόληση. Η δράση θα αφορά απογευματινά τετράωρα και στους ενδιαφερόμενους η διοργάνωση θα παρέχει την σχετική γραφική ύλη, αλλά και δωρεάν μεταφορικό μέσο, από και προς το εμπορικό κέντρο, από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Όσοι/όσες επιθυμούν να μάθουν περισσότερα ή επιθυμούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους  στο συγκεκριμένο εθελοντικό εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του πεδίου Επικοινωνία” του ιστοτόπου μας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την διαθέσιμη ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας με την ένδειξη: “Mr. COMICS!“, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 3 Oκτωβρίου .

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.