Blog

Σεμινάρια με τίτλο “Τεχνική Γραφής Σεναρίου” με τον Τ. Αποστολίδη

Η “Τεχνική γραφής σεναρίου” είναι το αντικείμενο 6 τρίωρων σεμιναρίων που θα αρχίσουν στις 25 Νοεμβρίου και θα γίνονται κάθε Σάββατο, 11: 00-14: 00 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 18:00, όπου και θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο, αλλά και για την διαδραστικότητα των σεμιναρίων.

Ο Τάσος Αποστολίδης, διακεκριμένος σεναριογράφος με εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) σελίδες βραβευμένων και μετεφρασμένων σεναρίων κόμικς στο ενεργητικό του δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις και να πως περιγράφει ο ίδιος τον κύκλο σεμιναρίων που θα διευθύνει:

«Με ρωτούν ποιούς θα ενδιέφερε μια τέτοια θεματική.
Σας λέω λοιπόν ποιο ήταν το κοινό σε προηγούμενες διοργανώσεις:
Εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, πολιτικοί!
Όλοι αυτοί αισθάνονται την σεναριογραφή ως επαγγελματικό προαπαιτούμενο!
Φυσικά παρακολουθούν και επίδοξοι σεναριογράφοι για κινηματογράφο, κόμικς, τηλεόραση, αφού η “τεχνική γραφής” είναι ουσιαστικά η ίδια για όλα τα παραπάνω.
Βέβαια οι τελευταίοι, στα σεμινάρια, θα έχουν την ευκαιρία μιας πρώτης μονάχα προσέγγισης.
Γιατί οι απαιτήσεις ενός κατ’ επάγγελμα σεναριογράφου δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν μόνο μέσα σε 18 ώρες!
Για αυτούς θα υπάρχει συνέχεια!…
Θα περιμένω με χαρά να σας δω στην παρουσίαση του Σαββάτου!»
Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται η πρώτη αυτή εισαγωγική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 18:00 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ στην πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.