Blog

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 4, 22 και 23 / 12 / 2017!

To Comic N’ Play θα δώσει για μία ακόμη φορά το παρόν στο χριστουγεννιάτικο “χωριό” που στήνεται εδώ και τέσσερα χρόνια, στα πλαίσια της εκδήλωσης-θεσμού “Μετεώρων Χριστούγεννα“, στην πλατεία Μετεώρων του Δήμου Παύλου Μελά, Θεσσαλονίκης (Πολίχνη)!

Η εκδήλωση φέτος διοργανώνεται, από την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ έξι συλλόγων με την φιλική συμμετοχή σχολείων, πολλών εθελοντών και επαγγελματιών και την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά.

Το μικρό μαγικό χωριό, ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην πλατεία Μετεώρων Πολίχνης!

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα είναι εκεί για να σας υποδεχτεί και να του ψιθυρίσετε στο αυτί, την δική σας ευχή, που ίσως φέτος να γίνει πραγματικότητα! Στο μικρό χωριό θα μπορείτε να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ πολλές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη, κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, κατασκευές, face painting, παιχνιδιάρικους κλόουν, εδέσματα και κρασί, καθώς και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Μοναδικό αντάλλαγμα για την είσοδο στο χωριό είναι φυσικά το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση!

Στα πλαίσια αυτής της λογικής και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συν-μπραξης, το Comic N’ Play δεν θα μπορούσε να λύπει. Έτσι, “επιστρατεύσαμε” για μία ακόμη φορά τον δημιουργό comics Sergo, που θα βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει τους επίδοξους δημιουργούς -όλων των ηλικιών- να σχεδιάσουν την δική τους χριστουγεννιάτικη ευχετήρια κάρτα, ενώ o σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. θα είναι κι αυτός εκεί, για να δώσει έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες της υπαίθριας αυτής εκδήλωσης να παίξουν ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι με φιγούρες ©Playmobil, εμπνευσμένο από τις κονταρομαχίες ιπποτών του Μεσαίωνα!

Τα αναλώσιμα της ομάδας είναι μία προσφορά του καταστήματος ειδών χόμπι και ζωγραφικής ΑRT TIME (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 3-5), ενώ τα έπαθλα που θα δωροθετηθούν στους συμμετέχοντες στις παρτίδες επιτραπέζιων παιχνιδιών και τα οποία θα δωροθετήσει η “βοηθός του Αϊ Βασίλη”, είναι προσφορά της εταιρείας AScompany!

Mπορείτε τέλος να παρακολουθήσετε τη συγκεκριμένη δράση και μέσω facebook ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.