Blog

Ένα απόγευμα με τους Boardgame Brawlers…

Η νέα χρονιά ξεκινάει για τους φίλους των επιτραπέζιων παιχνιδιών με μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση η οποία θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 7 Ιανουαρίου!

Η πρωτοβουλία ανήκει στουςBoardgame Brawlers“, μια άτυπη ομάδα φίλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών, οι οποίοι συναντώνται σε τακτικά χρονικά διαστήματα για να απολαμβάνουν παρτίδες γνωστών και κλασικών επιτραπέζιων παιχνιδιών. Όπως μας εξηγεί και ο υθίνων νούς της παρέας αυτής, ο Σπύρος Σαρηγιαννίδης: ” Η ομάδα των “Boardgame Brawlers” είναι ανοιχτή προς όποιον αγαπάει τα επτραπέζια παιχνίδια και ψάχνει παρέα και φίλους για να παίζει.”

Αυτή την στγμή η ομάδα αριθμεί περισσότερα απο 20 μέλη, ο καθένας με τις δικές του προτιμήσεις σε επιτραπέζια και συγκεντρώνονται συνήθως απογεύματα Σαββατοκύριακου, είτε στο Anime House, είτε στο καφέ Harry’s Spot, κατόπιν συνεννοήσεως μέσω της σελίδας τους στο facebook.

Η πρώτη λοιπόν επίσημη δράση της ομάδας, ανοιχτή προς το ευρύτερο κοινό και προς όποιον ενδιαφέρεται να βρεί αντιπάλους για μερικά απο τα πιο γνωστά, αγαπημένα και κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια, είναι γεγονός και θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Harry’s Spot Cafe, επί της οδού Αλ. Σβώλου Νο. 56  και θα ξεκινήσει από τις 18.00 το απόγευμα!

Την δράση υποστηρίζουν γνωστά καταστήματα και επιχειρήσεις του χώρου με δωροθεσίες, όπως τα: eFantasy.grPlaystories, The Game RulesBlitz Board  GamesGameVilleKaissa Ptolemaida, No Label X,  Alcyon Creative, Cosmic Realms comics, This HOUSE RULESAnimeHouse και Save-Tech.

Στην δράση θα δώσουν μια ιδιαίτερη νότα και οι πέντε cosplayers που θα βρίσκονται στον χώρο για διάδραση με τους επισκέπτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων μας είναι γνωστοί από προηγούμενες δράσεις του comic n’ play, ενσαρκώνοντας χαρακτήρες που οι περισσότεροι θα αναγνωρίσουν μέσα από τους χώρους των κόμικς, της λογοτεχνίας του φανταστικού και των παιχνιδιών! Αυτοί θα είναι πιο συγκεκριμένα οι:  Maria Marily Mel (ως Harley quinn), η Ευαγγελία Θεοχάρη (ως Daenerys Targaryen), η Inna Perina, Cosplay & Art (ως Vergil), η Eva Heartfilia (ως Leia Organa), η Geo Kuromi (ως Lord Sith) και ο Lampros Jimjohn (ως Trunks)

Όσοι λοιπόν επισκεφθούν τον χώρο του Harry’s Spot Cafe το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν διάφορα θεματικά επιτραπέζια παιχνίδια (Star Wars Imperial Assault, The Witcher), αλλά θα υπάρχουν και παιχνίδια για όλες της ηλικίες και για έμπειρους και μη παίκτες (Bang, Κυνηγοί τις Νύχτας, Splendor, Pandemic, codename, Takenoko, 7 wonders, Sheriff Of Nottingham,Smallworld). Τέλος, δεν θα απουσιάζουν και τα οικογενειακά παιχνίδια στα Ελληνικά ( Άποικοι του Catan, Ticket To Ride, Port Royal, Souvlaki Wars, Εξερεύνητες),όπως και αρκετά κλασικά παιχνίδια από το παρελθόν (Ghost Castle, Γαλερα Φάντασμα, Ο θησαυρός του Ναού, Vendetta) από τον “ειδικό” της παρέας των “Boardgame Brawlers“, τον Apostolis Apostolidis….

Τέλος θα γίνονται και κληρώσεις δώρων καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης, ενώ θα υπάρξει και  μια κλήρωση για το καλύτερο Cosplay της βραδιάς με ξεχωριστό δώρο! 

Περισσότερα για την βραδυά αυτή όμως μπορείτε να μάθετε επισκεπτόμενοι την σχετική σελίδα της δράσης μέσω facebook:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.