Blog

Έκθεση έργων του δημιουργού Ανέστη Μαυρομμάτη-Παρασίδη, 16 έως 18/3/2018.

O δημιουργός κόμικς Ανέστης Μαυρομμάτης-Παρασίδης δεν ειναι άγνωστος στους φίλους του Comic ‘N Play. Eκτός του ότι συμμετείχε στην ομάδα εθελοντών την ομάδος Inkorrekt, έχει φιλοτεχνήσει και την αφίσα/εξώφυλλο της εκθέσεως “Παράξενες Μέρες“, που είχε φιλοξενηθεί στο Γ.Ι.Θ. το Νοέμβριο του 2015. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε όλες σχεδόν τις διοργανώσεις του χώρου στην Θεσσαλονίκη, άλλωτε απλώς στον χώρο των αυτοεκδόσεων και άλλωτε και πιο ενεργά.

Έχοντας συγκεντρώσει επιλογή έργων του από την πιο πρόσφατη δημιουργική του περίοδο, ο Ανέστης Μαυρομάτης-Παρασίδης μας παρουσιάζει την πρώτη του ατομική έκθεση που,  περιλαμβάνοντας περίπου 30 έργα του που φιλοτεχνήθηκαν κατά το διάστημα 2015 με 2018, θα φιλοξενηθούν από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου στο “Belleville sin patron” (Φιλίππου 80, Θεσσαλονίκη-περιοχή Ροτόντα).

Κατά την διάρκεια του τριημέρου, στον χώρο του Belleville θα μπορείτε να βρείτε τόσο τον ίδιο τον δημιουργό, όσο και ένα πλούσιο Bazaar με έργα του σε διάφορες μορφές, από art prints, αφισάκια και αυτοκόλλητα μέχρι και μπλουζάκια. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, το μουσικό σχήμα της jazz “Amanita Muscaria”  θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους. 

Λίγα λόγια για τον δημιουργό:
Ο Ανέστης Μαυρομμάτης – Παρασίδης γεννήθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτητής του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Από το 2012 άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά με την εικονογράφηση και τα κόμικς. Έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ και ομαδικές εκθέσεις. Αυτή είναι η πρώτη του ατομική έκθεση. Δουλειά του μπορείτε να παρακολουθείτε στην σελίδα του μέσω facebook: Anestis Mavrommatis-Parasidis Art

Οι “Amanita Muscaria” είναι ένα jazz κουαρτέτο από τη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν το 2017 και κινούνται στον χώρο των jazz διασκευών. Το σχήμα απαρτίζουν οι: Γιάννης Βακαλούδης (κιθάρα), Μηνάς Βακαλούδης (μπάσο), Τρύφωνας Τύπου (πιάνο) και Φίλιππος Σαμλίδης (τύμπανα).

Την γραφιστική επιμέλεια της αφίσας της εκδήλωσης ανέλαβε ο Μιχάλης Κατόγλου.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι την σελίδα της δράσης μέσω facebook:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.