Blog

“EXEIΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ”, η βιβλιοπαρουσίαση!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την εκδοτική Ένατη Διάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει στην σκηνή για να μας παρουσιάσει κάτι δικό του.

O λόγος για τον δημιουργό κόμικς Σταύρο Κιουτσιούκη, που καταφθάνει την Πέμπτη 10 Μαϊου, στο Rover Bar, λίγο μετά τις 20.00… για να μας συστήσει το ολόφρεσκο -παρά την προφανή σήψη- κόμικ Έχεις Πεθάνει Για Μένα”. Ελάτε να σκάψουμε σε βάθος και να βρούμε τα αίτια που οδήγησαν στην δημιουργία του κόμικ. Ελάτε να γνωρίσουμε την Χρυσή, τον Κλιφ και τον Τέϊλορ Μουν, που μας περιμένουν για να κάνουμε μαζί τους το πιο τρελό ταξίδι σε μερικά από τα πλέον μακάβρια στέκια. Ποιά είναι η ΜΑΦ.ΚΟ. και ποιός κρύβεται πίσω από τους Ερμπολάριο;

“Δύο νεκροθάφτες κι ένα κορίτσι ζουν την πιο παλαβή ιστορία της ζωής τους. Στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν μια επαγγελματικη κρίση, τα βάζουν… μεταξύ τους! Κάπου εκεί σκάνε μύτη και τα ζόμπι. Το νέο κόμικ μου επιχειρεί μια νοσταλγική στροφή στα κόμικ που έφτιαχνα μικρός, αλλά με τα μυαλά που έχω σήμερα. Εχμ… δηλαδή τα ίδια” Σταύρος Κιουτσιούκης

Τα ζόμπι που θα τριγυρνούν στον χώρο της βιβλιοπαρουσίασης θα είναι υπό την επιμέλεια της make up artist Σοφίας Βουλαλά.

Παρουσίαση του άλμπουμ κόμικς με τίτλο “Έχεις Πεθάνει Για Μένα”
Πέμπτη 10/5, στις 20.00
Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Είσοδος ελεύθερη, με μπουφέ για όλους

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.