Blog

TALES FROM THE OUTLANDS, Νο 1

Ετοιμαστείτε για μια περιπλάνηση σε έναν πλανήτη διπλάσιο σε μέγεθος από την Γη, κατοικούμενο από περίεργα όντα, που καθένα τους έχει την δική του περιπέτεια να μας αφηγηθεί!
 
Εκεί μας ταξιδεύει η ντεμπούτο αυτοέκδοση του δημιουργού κόμικς Γιάννη Θεοδωρίδη. Μια δουλειά σαφέστατα εμπνευσμένη και επηρρεασμένη από αντίστοιχα αφηγήματα του χώρου της ενήλικης μυθοπλασίας, που μας υπόσχεται πως θα είναι το πρελούδιο μιας σειράς κόμικς αφηγούμενης το έπος της σύγκρουσης μεταξύ δύο πολιτισμών· της αυτοκρατορίας των “Baharikans” και των “Atsidians“.
 
Εν αναμονή της αυγής της αποφασιστικής επίθεσης των πολεμόχαρων “Atsidians” εναντίον των οχυρώσεων μιας πόλης στις παρυφές της αυτοκρατορίας των “Baharikans“, γινόμαστε σιωπηλοί θεατές μίας παρέλασης από χαρακτήρες και από τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, που προφανώς θα παίξουν ο καθένας τον ρόλο του στην επικείμενη μεγαλειώδη σύγκρουση. Μέσα από τις ξεχωριστές και παράλληλες ιστορίες αυτών των προσώπων, μας δίνετε μια γεύση του σύνθετου πολυθεϊστικού σύμπαντος που έπλασε η φαντασία του δημιουργού Γιάννη θεοδωρίδη, πλούσιου σε πολιτικές ίντριγκες, παραδόσεις, γλωσσικά ιδιώματα και αλλόκοσμη πανίδα!
 
Τίτλος: Tales from the Οutlands, Νο. 1
Σενάριο/σχέδιο: Γιάννης Θεοδωρίδης
Διαστάσεις: 21 εκ. επί 29. εκ.
Περιεχόμενα: 20 σελ., ασπρόμαυρα
Είδος: Περιπέτεια, φαντασίας
Γλώσσα: Αγγλικά
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Πρώτη κυκλοφορία: Μάιος 2018
Τιμή: 5,00 ευρώ

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.