Blog

Το περίπτερο των κόμικς του 37ου φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης!

Το φεστιβάλ/θεσμός για τους Θεσσαλονικείς λάτρεις του βιβλίου θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για το κοινό, για 37η (!) φορά φέτος και πιο συγκεκριμένα από την 1η του μηνός Ιουνίου, στον φυσικό του χώρο, στην παραλία του Λευκού Πύργου.

Όπως και κατά τις τρείς προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος δεν θα γινόταν να απουσιάσουν και οι εξειδικευμένες στα κόμικς ελληνικές εκδόσεις…

Στο περίπτερο Νο. 2 λοιπόν του 37ου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ακριβώς δίπλα στο Λευκό Πύργο, θα μπορείτε να βρείτε από την Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου, όλες τις παλιές αλλά και τις νέες κυκλοφορίες των εξειδικευμένων στα κόμικς εκδοτικών οίκων Jemma Books & Comics, AddArt, Webcomics και φυσικά τις Εκδόσεις “Ένατη Διάσταση”!

Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 18.30 έως και τις 23.00, ενώ τις Κυριακές θα λειτουργεί και τα πρωινά, από τις 11.00 έως τις 14.00!

Στο περίπτερο Νο. 2 λοιπόν, θα μπορείτε να βρείτε βιβλία λογοτεχνίας φαντασίας και τρόμου και -φυσικά- εκπληκτικές προσφορές σε όλους τους τίτλους, ενώ οι φίλοι της 9ης τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν Έλληνες και ξένους δημιουργούς κόμικς και τίτλους για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα στην ελληνική γλώσσα! 

Για αυτούς που νιώθουν περισσότερο τυχεροί τέλος, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις και οι διαγωνισμοί: πιο συγκεκριμένα και μέσω της ραδιοφωνικης συχνότητας του 1055 Rock της Θεσσαλονίκης και πιο ειδικά από την εκπομπή “Άθλιοι Γίοι” (καθημερινά, από τις 08.00 έως και τις 12.00), θα κληρωθούν δωροεπιταγές εξαργυρώσιμες σε κόμικς, ενώ τέλος οι δημιουργοί Σταύρος Κιουτσιούκης και Γιάννης Τεξής θα σκιτσάρουν δωρεάν πορτραίτα των επισκεπτών του φεστιβάλ κάθε Παρασκευή και Κυριακή απόγευμα!

Για όλα τα παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και μέσω της σελίδας που δημιουργήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο περίπτερο στο facebook:

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.