Blog

Ανακοίνωση για την καλλιτεχνική επιτροπή του Comic N’ Play 2018.

Η ομάδα συντονισμού του Comic N’ Play 2018 ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες ότι στα πλαίσια της καλλιτεχνικής αναβάθμισης της έκθεσης κόμικς που συνοδεύει την εκδήλωση Comic ’n Play σχηματίζεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια καλλιτεχνική επιτροπή η οποία θα αξιολογήσει τα υποβληθέντα έργα.

Η επιτροπή αυτή είναι πενταμελής και τα μέλη της αποτελούνται από ανθρώπους με πολύχρονη δραστηριότητα στον χώρο των ελληνικών κόμικς.

Στόχος της επιτροπής είναι να οριοθετήσει και να εξασφαλίσει το ελάχιστο καλλιτεχνικό επίπεδο που οφείλει να διατηρεί κάθε υποβληθείσα ιστορία. Συνεπώς, η καλλιτεχνική επιτροπή ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι όλες οι υποβληθείσες ιστορίες, που εστάλησαν μέχρι και την λήξη της προθεσμίας (22/9/2018), θα συμπεριληφθούν στον ομώνυμο έγχρωμο έντυπο κατάλογο της έκθεσης «ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ».

Ωστόσο, αναλόγως του συνολικού αριθμού των συμμετοχών και της διαθεσιμότητας χώρου, όλα τα έργα κόμικς που θα υποβληθούν, συμπεριλαμβανομένου και των εκπρόθεσμων συμμετοχών, ενδέχεται να αναρτηθούν στον εκθεσιακό χώρο κατά την διάρκεια της φετινής διοργάνωσης (γκαλερί Αλλατίνι-Ντασσώ / Γ.Ι.Θ., 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018).

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή για την έκθεση κόμικς «ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ» που θα πλαισιώσει το COMIC N’ PLAY 2018 αποτελείται και φέτος από τους :

* ΝΙΚΟ Π. ΔΑΛΑΜΠΥΡΑ
(Συντονιστής Comic n’ Play, εκδότης Ένατης Διάστασης)
 
* ΣΤΑΥΡΟ ΚΙΟΥΤΣΙΟΥΚΗ
(Καλλιτεχνικός υπεύθυνος/συντονιστής της έκθεσης κόμικς «ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ», δημιουργός κόμικς)
 
* ΠΑΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
(Θεωρητικός ερευνητής των κόμικς, εκδότης Ένατης Διάστασης)
 
*ΤΑΣΟ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ
(Σεναριογράφος, δημιουργός κόμικς)
 
* ΠΕΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙΑ
(Εικονογράφος, δημιουργός κόμικς)
 
Με εκτίμηση,
Νίκος Π. Δαλαμπύρας
Συντονιστής Comic n’ Play 2018

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.