Blog

To 4ο Athens Con, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 στο γήπεδο Tae kwon Do.

Οι φίλοι του κινηματογράφου, των κόμικς, οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, του cosplay και της λογοτεχνίας του φανταστικού (επιστημονικής και μη) θα έχουν τον Δεκέμβριο την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι την εμπειρία του Athenscon.

Το φεστιβάλ κόμικς και ποπ κουλτούρας AthensCon, που ακολουθεί τα χνάρια αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού, θα προσφέρει για τέταρτη συνεχή χρονιά έναν διήμερο πλούσιο σε παρουσιάσεις, εργαστήρια και πολλές άλλες  δραστηριότητες, με την συμμετοχή επαγγελματιών δημιουργών κόμικς, συγγραφέων, ηθοποιών και cosplayers διεθνούς φήμης. Όλ’ αυτά στο ολυμπιακό κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου, Σάββατο και Κυριακή  1 & 2 Δεκεμβρίου 2018!

Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και για φέτος έχουν προγραμματιστεί σεμινάρια, διαγωνισμοί, μίνι-πρωταθλήματα και άλλες δραστηριότητες, στις οποίες θα μπορεί να συμμετέχει το κοινό, θα υπάρχει bazaar εκθετών, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βρούν συλλεκτικά αντικείμενα που προέρχονται από τα πιο διάσημα ή από τα πιο… cult φιλμ του φανταστικού κινηματογράφου, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια και άλλες μορφές ψυχαγωγίας και, φυσικά, το κλασικό artist’s alley, όπου θα μπορούν να συνδιαλαγούν με δημιουργούς κόμικς και όχι μόνο!

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες δημιουργούς, εκθέτες, το πρόγραμμα και τις τιμές εισιτηρίων μπορείτε να αναζητήσετε είτε στην σελίδα της διοργάνωσης μέσω facebook (https://www.facebook.com/events/2191022031144111/) είτε στον ίδιο τον ιστοτόπο της διοργάνωσης (https://www.athenscon.gr/en/ ).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.