Blog

Ανοίγει το “Λημέρι Του Δράκου”!

Για μια ακόμη φορά η πόλη της Αλεξανδρούπολης πρωτοπορεί δημιουργικά!

Ο λόγος αυτή την φορά γίνεται για τον χώρο των επιτραπέζιων παιχνιδιών και ειδικότερα γι’ αυτά που έχουν σχέση με την φαντασία! Η κατηγορία των παιχνιδιών αυτών κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς στην χώρα μας, όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι συμμετοχές των συλλογικοτήτων αλλά και ο ενθουσιασμός των επισκεπτών τόσο στην ετήσια έκθεση του comic n’ play, αλλά και σε άλλες παρεμφερείς διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Μετά λοιπόν την πολύ ελπιδοφόρα προσπάθεια των Dragontale από τις Σέρρες, σειρά είχε η πόλη της Αλεξανδρούπολης. Εκεί, ο σύλλογος παιχνιδιών φαντασίας “Το Λημέρι του Δράκου“, που ιδρύθηκε μόλις τον χειμώνα του 2018 από έξι φίλους, σας περιμένει στα εγκαίνια του δικού τους χώρου αυτή την Κυριακή 13 Ιανουαρίου από τις 12 το μεσημέρι, για μια γνωριμία με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες των μελών του συλλόγου!

Κύριος στόχος του συλλόγου αυτού είναι να συσπειρώνει τους λάτρεις των επιτραπεζίων παιχνιδιών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες στην Αλεξανδρούπολη όπως εργαστήρια μοντελισμού, Dungeons and Dragons quests, Warhammer 40K campaigns, τουρνουά Magic: the Gathering, θεματικές βραδυές επιτραπεζίων και πολλά άλλα!

Ο σύλλογος διαθέτει τον δικό του χώρο, στην οδό Σωκράτη Οικονόμου 4 (κοντά στην Μεραρχία) ειδικά διαμορφωμένο για να φιλοξενεί όλους τους ενδιαφερόμενους. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες του συλλόγου γίνεται με μηνιαία συνδρομή.

Για επικοινωνία μπορείτε να απευθύνεστε και στην σελίδα του συλλόγου μέσω facebook.

Εμείς στο comic n’ play δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή αρχή στην παρέα του “Λημεριού του Δράκου“!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.