Blog

Έκθεση “Καμπίσιοι Δημιουργοί, vol. 3”, από τις 20 έως τις 29 Σεπτμβρίου στη Λάρισα!

Ο Σύλλογος Κόμικς και Τεχνών ΕΤουΚου, σε συνεργασία με το LA Comics Festival, παρουσιάζουν την τρίτη ετήσια έκθεση κόμικς με τίτλο «Καμπίσιοι Δημιουργοί», στο πλαίσιο του 6ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών, στον Μύλο του Παππά της Λάρισας!

Ο 6ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών είναι μια διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, που για 6η συνεχή χρονιά, υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Συνεργείου Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) και με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομάδων θεάτρου, μουσικού θεάτρου, χορού, κουκλοθεάτρου και καλλιτεχνών της πόλης της Λάρισας, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στους χώρους του βιομηχανικού μνημείου Μύλος του Παππά, του κτιρίου που τα τελευταία χρόνια στεγάζει σημαντικό μέρος της καλλιτεχνικής παραγωγής και εκπαίδευσης της πόλης της Λάρισας.

Η έκθεση «Καμπίσιοι Δημιουργοί», που συμπριλαμβάνει τα έργα 12 δημιουργών κόμικς από τη Θεσσαλία, μετά από δύο συνεχείς χρονιές παρουσίας στα Τρίκαλα, έρχεται τώρα και στη Λάρισα, όπου και θα λειτουργεί στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου του Μύλου του Παππά καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, από τις 18:00 έως τις 21:00 με ελεύθερη είσοδο.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.