Blog

Πρόσκληση σε εθελοντική δράση στα πλαίσια του Comic N’ Play 2019.

Μια ευκαιρία για απόκτηση εμπειρίας στα πλαίσια του μακροβιότερου θεσμού για τα ελληνικά κόμικς προσφέρει στους ενδιαφερόμενους η διοργάνωση του φετινού Comic N’ Play!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», η διοργανωτική επιτροπή του Comic N’ Play προσκαλεί όσους νέους και νέες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω εθελοντικής εργασίας στην διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης.

Η δράση θα λάβει χώρα στην Αποθήκη Γ’ του Ο.Λ.Θ. μεταξύ Τετάρτης 20 Νοεμβρίου και Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν κάποια εξοικίωση με τον χώρο των κόμικς και των επιτραπέζιων παιχνιδιών και επικοινωνιακές δεξιότητες. 

Όσοι/όσες επιθυμούν να μάθουν περισσότερα ή επιθυμούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του πεδίου Επικοινωνία” του ιστοτόπου μας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.