Blog

Επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων (Call Of Cthulhu)!

«Η αλήθεια για τον κόσμο, είπε, είναι ότι όλα είναι δυνατά!» «Αν δεν το είχατε δει όλοι από τη γέννησή σας και έτσι τον είχατε αφαιμάξει από το παράδοξό του, θα φαινόταν σε εσάς για αυτό που είναι… ένα τρικ, ένα πυρετώδες όνειρο, μια έκσταση γεμάτη με χίμαιρες που δεν έχουν ούτε ανάλογο ούτε προηγούμενο, ένα πλανόδιο καρναβάλι, ένα αποδημητικό τσίρκο του οποίου ο τελικός προορισμός, μετά από πολλές στάσεις σε λασπωμένα χωράφια, είναι ανείπωτος και καταστροφικός πέρα από κάθε λογισμό.»
Κόρμακ ΜακΚάρθυ – Ματωμένος Μεσημβρινός

Ο Game Master Νικόλαος Μπαμπάσης σας προσκαλεί να γνωρίσετε το εφιαλτικό σύμπαν του Howard Philips Lovecraft μέσα από το επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλωνCall of Cthulhu (Chaosium 7th Edition).

Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε μάρτυρες ενός άσπλαχνου και σκοτεινού σύμπαντος, όπου η ανθρωπότητα πλέει ακόμα μακάρια σε πελάγη άγνοιας και όπου ακατανόητοι Θεοί κοιμούνται νεκροί, ώσπου να ξυπνήσουν και να καταβροχθίσουν τα πάντα στο πέρασμα τους! Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Νοεμβρίου, από το πρωί μέχρι το βράδυ (11.00-16.00 και 17.00-22.00), στο πλαίσιο της 18ης Έκθεσης Comic N’ Play «Ένας Καινούργιος Κόσμος», στην Αποθήκη Γ´ (Ο.Λ.Θ.). 

Για συμμετοχή στα παιχνίδια και παράνοια επικοινωνήστε με τον G.M. : https://www.facebook.com/Scorn.Savant

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.