Blog

H Ελπίδα και οι Υπερκακοί!

Παιχνίδι αφιερωμένο σε παιδικό βιβλίο του συγγραφέα Πέτρου Αργυρίου.

Η Ελπίδα και οι υπέρκακοι.

Πώς να μοιάζει άραγε ένας κόσμος χωρίς καμιά ελπίδα;

Οι τρεις νεόφερτοι στον πλανήτη μας, υπέρκακοι, το γνωρίζουν πολύ καλά. Να πούμε ότι έχουν καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη, είναι πολύ λίγο. Οι τρεις τους έχουν καταστρέψει κόσμους ολάκερους. Και για να το πετύχουν αυτό καταστρέφουν πάντα πρώτο αυτό που πάντα πεθαίνει τελευταίο: την ελπίδα.

Ο πλανήτης μας, η Γη μας, έχει ακόμα Ελπίδα: Ένα δεκάχρονο κοριτσάκι όνομα και πράμα, ένα κοριτσάκι με φακίδες και δύο κοτσίδες, ένα κοριτσάκι με το πιο καλοσυνάτο χαμόγελο του κόσμου. Θα μπορέσουν τρία παιδιά, η Ελπίδα, ο ατρόμητος φίλος της ο Ντάνος, η ευαίσθητη και κλαψιάρα φίλη Λίλη, με τη βοήθεια του Μίου, του μαύρου ομιλούντος γατούλη και του Φόβου, του φοβητσιάρικου σκυλάκου με το πεσμένο αυτί, να νικήσουν τους τρομερούς Τρεις;

Παιδιά βιαστείτε! Οι τρεις υπέρκακοι, ο Κύριος Σιωπή, ο κύριος Φλυαρία και ο φοβερότερος όλων, ο κύριος Ερημιά έχουν ήδη αρχίσει τα υπερκακουργήματά τους.

Διάρκεια: 60-70 λεπτά
Ημερομηνία & ώρα: 15.00 έως 17.00
Θεματική: Παιδικό βιβλίο (Για τις τάξεις Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ δημοτικού και για Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου, ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος, με ρυθμιζόμενη δυσκολία των γρίφων).
Ομάδες: Οποιαδήποτε ομάδα έως και 20-25 άτομα, με μέλη από 9 ετών και άνω.
Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά
Xώρος: Αποθήκη Γ’, Αίθουσα ομιλιών
Παρουσίαση-επιμέλεια: Gamecraft
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.