Blog

Γνωριμία με το επιτραπέζιο 6TRIBES’ LAND

Hej! Ονομάζομαι Rafaela Svensson και είμαι γραφίστρια – εικονογράφος.

Φέτος αποφοίτησα από το AKTO COLLEGE, και συνεχίζοντας το έργο της πτυχιακής μου μπήκα στον κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Συνδυάζοντας τη λατρεία μου μεταξύ φανταστικών λαών και πολέμου, δημιούργησα το επιτραπέζιο μου, 6tribes’ land.

Το concept του επιτραπέζιου έχει ως εξής: Όταν ήρθε το τέλος του κόσμου, δύο κεραυνοί ενώθηκαν μεταξύ τους και κατά ένα μαγικό τρόπο 6 διαφορετικές φατρίες βρέθηκαν σε έναν άγνωστο χάρτη περιοχών. Οι vikings, τα orks, οι αμαζόνες, τα ξωτικά, οι μάγοι και οι natives. Ξεκινώντας από τις 3 μαγικές αφετηρίες – πύλες του χάρτη, σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν ενάντια όλων είτε μόνοι, είτε μέσω συμμαχιών. Χτίζοντας πόλεις και κάστρα ο κάθε παίκτης φτάνει στο αιώνιο τείχος, διασφαλίζοντας για πάντα τις περιοχές του.

Όταν κάποιος παίκτης η κάποια συμμαχία καταφέρει να χτίσει 3 αιώνια τείχη κερδίζει το παιχνίδι!

Κατά την διάρκεια της 18ης διοργάνωσης του Comic N’ Play, Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την παρέα τους και να γνωρίσουν αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.