Blog

18 χρόνια Comic N’ Play! Η επετειακή ετικέτα μπύρας της διοργάνωσης μας!

Φέτος η διοργάνωση μας κλείνει τα 18 χρόνια και αποφασίσαμε πως ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την “ενηλικίωση” της διοργάνωσης θα ήταν με…μια ετικέτα μπύρας!

Καταφέραμε λοιπόν να εντοπίσουμε τους επαγγελματίες που διέπονται από το ίδιο ακριβώς πνεύμα και φιλοσοφία με το Comic N’ Play: δηλαδή το μεράκι και την αγάπη για την τέχνη τους και την διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και πράγματι, στο πρόσωπο της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης-ΣΚΝΙΠΑ, βρήκαμε ακριβώς τους ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε δημιουργικά!

Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια του 18ου φεστιβάλ του Comic N’ Play, από τις 22 μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου στην Αποθήκη Γ’ του Ο.Λ.Θ., οι ενήλικοι επισκέπτες της διοργάνωσης θα εχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την συλλεκτική ετικέτα της μικροζυθοποιίας ΣΚΝΙΠΑ, μια συλλεκτική φυάλη σχεδιασμένη από τον δημιουργό κόμικς Σταύρο Κιουτσιούκη, ειδικά για τους εορτασμούς της φετινής διοργάνωσης!

Προσοχή: περιορισμένος αριθμός διαθεσιμότητας! 

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης φυάλης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Comic N’ Play – μιας εκδήλωσης τέχνης και πολιτισμού που επί 18 χρόνια λειτουργεί με μηδενικό εισιτήριο! Η διοργάνωση του Comic N’ Play ευχαριστεί θερμά το προσωπικό της επιχείρησης ΣΚΝΙΠΑ για την δωροθεσία.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.