Blog

To Comicdom Con σε μορφή οnline κόμικς δράσεων!

Αυτές τις ημέρες κανονικά η εκδοτική ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, όπως κι εσείς, αλλά και πληθώρα διακεκριμένων και αγαπημένων κόμικς καλλιτεχνών, θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην Αθήνα για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους, στα πλαίσια του Comicdom Con. Αλλά δυστυχώς δεν…

Κι αφού δεν μπορούμε να είμαστε εκεί, η διοργάνωση του εν λόγω φεστιβάλ μας δίνει τώρα την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία του Comicdom Con προς το παρόν…ηλεκτρονικά, μέσω μιας σειράς online δράσεων!

Έτσι, ειδικά για την περίσταση, οι εκδόσεις «Ένατη Διάσταση» σε συνεργασία με τον δημιουργό Σταύρο Κιουτσιούκη, στις 10, 11 και 12 Απριλίου θα κληρώνουνε κάθε βράδυ από 1 σετ κόμικς (Ο Δεξιοτέχνης και Το Μεγάλο Μπανιστήρι) συν 1 πρωτότυπο γυμνό σκίτσο (original art) σε 3 τυχερούς, μετά από κλήρωση που θα γίνεται στην σελίδα του ίδιου του δημιουργού:

Κάθε μέρα του ερχόμενου τριημέρου λοιπόν, θα δημοσιεύεται στην σελίδα του δημιουργού το σκίτσο που θα κληρώνεται (censored) και για την συμμετοχή σας θα απαιτείται απλά μια οποιαδήποτε αντίδραση στο αρχικό post (τα θυμωμένα emoticons θα προσμετρόνται επίσης κανονικά). Στο τέλος της κάθε ημέρας -τα μεσάνυχτα ακριβώς- θα γίνεται η κλήρωση ψηφιακά, μέσω βίντεο, που θα δημοσιεύεται άμεσα. Οι νικητές θα λάβουν τα δώρα τους μέσω courier την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις φετινές πασχαλινές γιορτές λοιπόν, μείνετε σπίτι σας, μείνετε υγιείς και…απολαύστε κόμικς!

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα του ιντερνετικού Comicdom εδώ: StayCOMICDOM – online γιορτή comics!
#stayCOMICDOM
#Comicdom_Visual_Artists_Alley

Τέλος, υπενθυμίζουμε οτι το φετινό Comicdom Con δεν ακυρώνεται, αλλά θα διεξαχθεί κανονικά, στον ίδιο χώρο (Ελληνοαμερικάνικη Ένωση-Κολωνάκι), στις 4 με 6 Σεπτεμβρίου 2020!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.