Blog

Όταν οι Μαύρη Μαγιονέζα…ζωγραφίζουν!

To “soundtrack” του φετινού Comic N’ Play είναι το τραγούδι “Το Περιπολικό” από τον δίσκο Καλή Όρεξη (2007) των Μαύρη Μαγιονέζα! Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι η σχέση του συγκροτήματος με τα κόμικς και προέκυψε αυτή η δημιουργική συνεργασία…

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ανδρέας Ασημακόπουλος μας εξηγεί: «Η Μαύρη Μαγιονέζα είναι πολύ παλιοί φίλοι με τα κόμικς και το σχέδιο, κινούμενο και μη. Από τις αφίσες των συναυλιών μας στα πρώτα κιόλας χρόνια μέχρι την σύμπραξη με τον Mr. Freeman, το underground –και ταυτόχρονα γνωστό- ρώσικο καρτούν. Σε 2 συναυλίες (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) τα τραγούδια μας εναλλάσσονταν ζωντανά με clips του Mr. Freeman, και είχαν γίνει και αποκλειστικές πρώτες προβολές στην Ελλάδα του νέου του (τότε) επεισοδίου».

Το καινούργιο τους album με τίτλο Όλα Στα Κάρβουνα, το οποίο κυκλοφορεί ήδη τμηματικά με την μορφή ψηφιακών singles, θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο το 2021 σε συλλεκτικά αντίτυπα βινυλίου και CD, με συσκευασία και εσώφυλλο έκπληξη! Πιστοί στο παρελθόν και την αγάπη τους για την 9η τέχνη, οι Μαύρη Μαγιονέζα ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του Comic N’ Play για ένα live στο αποχαιρετιστήριο party στα πλαίσια της διοργάνωσης Σιγή Ασυρμάτου. Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία τους με τον Σταύρο Κιουτσούκη για το επίσημο πρώτο single του επερχόμενου δίσκου τους με τον τίτλο Τα Λεφτά (https://www.youtube.com/watch?v=xdhcjY8EqfE), ενώ αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και το lyric video για το επόμενο τους single –που θα κυκλοφορήσει μέσα στον προσεχή Δεκέμβριο- θα είναι σε συνεργασία με τον δημιουργό κόμικς Mellis και θα έχει τον τίτλο…WiFi στο Δάσος!

Επικοινωνία με το συγκρότημα:

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.