Blog

Xριστουγεννιάτικο bazaar comics στο Rover bar/Θεσσαλονίκη – 19/12/2021

Η εξάπλωση της πανδημίας ματαίωσε αρκετές από τις εκδηλώσεις σχετικές με τα κόμικς τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο, αλλά κατά πως φαίνεται δεν κατόρθωσε να σταματήσει την δημιουργική διάθεση των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά!

Για πολλοστή φορά λοιπόν, η παρέα που στήνει το παζάρι αυτοεκδόσεων στον φιλόξενο χώρο του Rover Bar (Σαλαμίνος , Λαδάδικα) στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να «ξορκίσει» το κακό και να αποχαιρετήσει μια δύσκολη χρονιά με το καλύτερο μήνυμα!

Έτσι, στις 19 Δεκεμβρίου και από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, οι λάτρεις των κόμικς θα μπορούν να συναντήσουν στους δύο ορόφους του Rover Bar μια μεγάλη παρέα από ακούραστους δημιουργούς κόμικς και να προμηθευτούν κατευθείαν από αυτούς κόμικς  (προφανώς), αυτοεκδόσεις, πρωτότυπα σχέδια, αυτοκόλλητα, κονκάρδες, μπλούζες, αλλά και… μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Προλάβετε πριν τα πάρουν όλα τα ξωτικά του Άη Βασίλη!

Συμμετέχουν οι κάτωθι δημιουργοί (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι και παλιοί «γνώριμοι» του artist alley του Comic N’ Play):
– Ανέστης Μαυρομμάτης Παρασίδης
– Σταύρος Κιουτσιούκης
– Θωμάς Κεφαλάς
– Κλήμης Κεραμιτσόπουλος
– Δημήτρης Καμένος
– Δημήτρης Καρλαφτόπουλος
– René Αγγελίδου
– ApoKen
– Κωνσταντίνος Κάτσος
– Νάσος Βασιλακάκης
– Νίκος και Σταύρος Σταυριανός
– Μάρκος Ευλογημένος / Blessed Zines
– Orestix
– Vajayjay.k
– Crazy Duck Comics
– Σάββας Αμπατζίδης / The Pack

Η εκδήλωση έχει και την δική της σελίδα στο facebook, απ’ όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα:
https://www.facebook.com/events/270694391778401/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.