Blog

To L.A. Comics Festival, vol. 4 επιστρέφει στους Μύλους του Παππά, στην Λάρισα.

Ήταν απο τις πρώτες διοργανώσεις κόμικς που είχε ανακοινωθεί οτι θα διεξαχθούν μέσα στο 2022, συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός οτι, επιτέλους, η ημερομηνία διεξαγωγής του 4ου κατά σειρά φεστιβάλ κόμικς της Λάρισας έφτασε!

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Project Ιππόκαμπος και τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών “ΕΤουΚου”, παρουσιάζουν το LAComicsFestival Vol.4 που θα λάβει χώρα και πάλι στους αναδιαμορφωμένου χώρους του Μύλου του Παππά από την Δευτέρα 23 μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για μία πολυθεματική εκδήλωση που εστιάζει στο χώρο της 9ης Τέχνης και η οποία, για τέταρτη χρονιά, απευθύνεται σε φίλους των τεχνών, λάτρεις των κόμικς, γραφίστες, εικονογράφους, animators, αναγνώστες, φοιτητές οπτικής επικοινωνίας και multimedia, δασκάλους και μαθητές, γονείς αλλά και παιδιά.

Η διοργάνωση θα συμπεριλαμβάνει εκθέσεις κόμικς, εικονογράφησης και γελοιογραφίας -στις οποίες ξεχωρίζουμε την συμμετοχή του Soloup με σελίδες από τα έργα του Αϊβαλί και Η Μάχη της Πλατείας- δημιουργικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, ομιλίες και panels, παραστάσεις και προβολές,  επιτραπέζια παιχνίδια, και ένα υπαίθριο bazaar αυτοεκδόσεων κόμικς και όχι μόνο, με την συμμετοχή δεκάδων δημιουργών απ’ όλη την χώρα, που προβάλλει έτσι μια μεγάλη ποικιλία εικονογραφήσεων, αυτοεκδόσεων και κόμικς εντύπων.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μορφές τέχνης παγκοσμίως, να γνωρίσει δημιουργούς κόμικς, να συζητήσει μαζί τους, να δει αλλά και να προμηθευτεί έργα τους.

Να σημειωθεί ότι λόγω covid-19, η διεξαγωγή του LA Comics Festival Vol.4 θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας πιστά τη νομοθεσία και τις εκάστοτε ρυθμίσεις για τα μέτρα τήρησης της υγειονομικής προστασίας.

Η είσοδος στους χώρους του φεστιβάλ καθώς και η συμμετοχή σε ομιλίες, panels, workshops, προβολές και events είναι ελεύθερη για όλους.

Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να το δείτε εδώ:
https://www.facebook.com/LAComicsFestival/

Η ομάδα του Comic N’ Play εύχεται καλή επιτυχία στους διοργανωτές!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.