Blog

H Rehab Pub στην Θεσσαλονικη φιλοξενεί τριήμερο δράσεων για επιτραπέζια παιχνίδια φανταστικού.

Το τριήμερο δράσεων εμπνευσμένων από τον χώρο του φανταστικού επιστρέφει για μια ακομη χρονιά στην ReHaB Pub  (Βαλαωρίτου 19) της Θεσσαλονίκης με επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια με κάρτες και pen & paper RPGs. Θα ακολουθήσουν προβολές ταινιών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δράσεων που μας ανακοίνωσε η pub συμπεριλαμβάνει τα εξής:

Παρασκευή 17/6/2022:
Board games και βραδινό παιχνίδι μυστηρίου με τίτλο «Η Δολοφονία Ενός Ροκσταρ», μια έμπνευση του Νίκου Δαλαμπύρα του 1055 rock!
Προβολές ταινιών Star wars γυρισμένες από fans.

Σάββατο 18/6/2022:
Pen&paper rpg.
Προβολές ταινιών LOTR γυρισμένες  από fans.

Κυριακή 19/6/2022:
Card games.

Φέτος, η εκδήλωσή θα είναι πιο «φανταστική» από ποτέ με τις συμμετοχές των:

1) Σε ρόλο DM για DND sessions ο Γιάννης Σωτηριάδης από το Mystery Bay boardgames.

2) Συμμετέχει ο Αλέξανδρος Λειβαδιώτης με διπλό φανταστικό ρόλο!
Έρχεται για να παρουσιάσει το Fantasy wanderer στην Πέτρου Συνδίκα 18, το οποίο ανοίγει τις πύλες του σύντομα με βιβλία, επιτραπέζια, μινιατούρες, 3D printer και εκτυπώσεις χαρτών για DnD. Μαζί του όμως θα έχει και τον πρώτο τόμο του από την τριλογία Ο Υπέρμαχος των Λησμονημένων Θεών με τίτλο «Η Κυρά του Δάσους»!

3) Δράση Φανταστικού στη Θεσσαλονίκη; Δε γίνεται να λείψει η Άγνωστη Καντάθ! Το πιο ιστορικό βιβλιοπωλείο του φανταστικού της Θεσσαλονίκης έρχεται με τις εκδόσεις του σε προσφορές και φυσικά διάθεση για ατέλειωτες φανταστικές συζητήσεις!

4) Μεγάλη τιμή και αξία στο τριήμερό δίνει η συμμετοχή και στήριξη από τo Greek Tolkien Society – The prancing pony! Μέλη του συλλόγου θα παρευρεθούν για τη μηναία τους συνάντηση, θα προσφωνήσουν ένα χαιρετισμό και φυσικά θα δώσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να γίνουν μέλη του συλλόγου με επί τόπου εγγραφή!

Η είσοδος και συμμετοχή του κοινού σε όλα τα παραπάνω θα είναι είναι ελεύθερη με την κατανάλωσή.

Επικοινωνία στο:
https://www.facebook.com/rehab.pub.est.2016/

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.