Blog

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η “Φοιτητική Εβδομάδα” είναι το μεγαλύτερο Φοιτητικό Φεστιβάλ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε μέγεθος αλλά και σε ηλικία. Είναι λοιπόν μία γιαγιά που της αρέσουν όλες οι τέχνες, τα αθλήματα, οι συναυλίες, οι εκθέσεις κάθε είδους, συμμετέχει σε κάθε νέα ιδέα, κάνει παρέα κυρίως με νέους, και έχει πάντα όρεξη να βοηθήσει ώστε
να γίνει πράξη κάθε δημιουργική ιδέα των φοιτητών του ΑΠΘ.

Από τα τέλη του 1950 μέχρι σήμερα, με μικρές παύσεις, η Φοιτητική Εβδομάδα, διοργανώνεται από τους Φοιτητές και τις Φοιτητικές καλλιτεχνικές ομάδες του ΑΠΘ με την στήριξη των Πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ. Συμβουλευτικό χαρακτήρα και ηθική υποστήριξη παρέχει η Επιτροπή Φοιτητικής Εβδομάδας σε όλους του συμμετέχοντες/διοργανωτές/φοιτητές αυτού του Φεστιβάλ.

Το ΑΠΘ έχει στους κόλπους του την πιο μοντέρνα και δραστήρια γιαγιά “Φοιτητική Εβδομάδα” και με μεγάλη χαρά θα συνεχίζει να την στηρίζει και για τα επόμενα 60 χρόνια.

Περισσότερα για την Φοιτητική Εβδομάδα μπορείτε να αναζητήσετε στην σελίδα:

https://www.auth.gr/student-week

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.