Blog

Το παιχνίδι “GALACTIC ARENA” του συλλόγου “ΩΡΙΩΝΑΣ” της Καβάλας.

Ένας καινούργιος κόσμος επιστημονικής φαντασίας σας περιμένει για να τον ανακαλύψετε μέσα από το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας “Galactic Arena“, την σχεδίαση του οποίου επιμελήθηκε ο ελληνικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Επιτραπέζιων Παιχνιδιών “Ωρίωνας” της Καβάλας!

 Πολλοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν την αίσθηση φυγής απο την πραγματικότητα που προσφέρει η ενασχόληση με την επιστημονική φαντασία. Απολαμβάνουν το να γνωρίζουν καλύτερα τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες και τις ιστορίες τους, αλλά περισσότερο απ’ όλα απολαμβάνουν το να παρακολουθούν πως όλα αυτά εξελίσσονται με το πέρασμα του χρόνου.

Σκεφτήκατε λοιπόν ποτέ πως θα ήταν να ζήσετε την εμπειρία ενός κόσμου που εξελίσσεται μαζί σας; ‘Η το πως θα ήταν αν μπορούσατε να παίζετε παιχνίδια που διαδραματίζονται σε ένα σύμπαν που σας δίνει την αίσθηση οτι είναι ζωντανό;
Φανταστείτε λοιπόν πως διαβάζετε για τις περιπέτειες του αγαπημένου σας χαρακτήρα και στη συνέχεια γίνεστε ένα με αυτόν σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων! Και καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται, καταλήγετε αναμεμειγμένος σε μία μάχη τακτικής. Βγαίνετε θριαμβευτής, αλλά η επόμενη περιπέτεια σας ίσως σας οδηγήσει σε ένα παιχνίδι με κάρτες ή ίσως με ζάρια.Οι πιθανότητες είναι πολλές… Μπορείτε να φτιάξετε την δική σας μοναδική ιστορία από το ένα παιχνίδι στο άλλο.
Η εταιρεία Storyception Games είναι μία νέα εταιρεία παιχνιδιών, που ενώνει τους κόσμους της επιστημονικής φαντασίας, της λογοτεχνίας και των επιτραπέζιων παιχνιδιών με ένα τρόπο που όμοιος του δεν υπήρξε εώς τώρα. Βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας για την κυκλοφορία 5 ξεχωριστών παιχνιδιών, που όλα τους διαδραματίζονται στον ίδιο κόσμο: έναν αχανή, αλλά συνάμα λεπτομερή κόσμο επιστημονικής φαντασίας που ονομάζεται: “Το Σύμπαν της Αποκάλυψης” (Apocalypse Universe).
To “Σύμπαν της Αποκάλυψης” είναι ένας κόσμος που στηρίζεται σε πολύ λεπτές ισορροπίες, καθώς βρίσκεται στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής. Μια μεγάλης κλίμακας καταστροφή συγκλόνισε τον γαλαξία και τώρα κάθε φυλή ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες για επιβίωση.
Όπως δηλώνει και ο Chris, στέλεχος της Storyception Games: “Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με δημιουργική διάθεση, που θέλουμε να προσφέρουμε κάτι στην κοινότητα των φίλων της επιστημονικής φαντασίας. Σχεδιάσαμε λοιπόν το Σύμπαν της Αποκάλυψης και τώρα θέλουμε να το μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο”.
Η επαφή με το “Σύμπαν της Αποκάλυψης” όμως, δεν περιορίζεται μόνο στο να παίζετε απλώς παιχνίδια με την παρέα σας. Πρόκειται να διοργανωθούν και επίσημοι διαγωνισμοί, των οποίων οι νικήτες θα διαμορφώσουν το μέλλον της ίδιας της ιστορίας αυτού του κόσμου.
Μην περιορίζεστε λοιπόν στο να διαβάζετε απλώς για έναν κόσμο! Ζήστε τον!
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω απο το “Σύμπαν της Αποκάλυψης” (Apocalypse Universe) , αλλά και για να παρακολουθείσετε ένα trailer του πρώτου παιχνιδιού της σειράς με τίτλο “Galactic Arena“, ρίξτε μια ματιά στον ιστοτόπο της εταιρείας:

www.storyceptiongames.com

Το παιχνίδι “Galactic Arena” είναι προϊόν της φαντασίας των μελών του ελληνικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Επιτραπέζιων Παιχνιδιών φαντασίας “Ωρίωνας“, που εδρεύει στην Καβάλα. Πρόκειται για έναν σύλλογο με έντονη δραστηριότητα και πολύ μεράκι.
Η κυκλοφορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού υποστηρίζεται από πλατφόρμα kickstarter.

https://www.kickstarter.com/projects/storyceptiongames/apocalypse-galactic-arena

Σύμφωνα με τα όσα μας υποσχέθηκαν τα μέλη του συλλόγου “Ωρίωνας”, το επιτραπέζιο αυτό, με την καταπληκτική εικονογράφηση που το συνοδεύει, θα είναι διαθέσιμο προς παρουσίαση κατά την διάρκεια της φετινής έκθεσης comics και επιτραπέζιων παιχνιδιών “ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ”, τον προσεχή Νοέμβριο!
Επομένως, οπλιστείτε με φαντασία και ελάτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας παίζοντας στην “Γαλαξιακή Αρένα”. που σχεδιάσανε τα μέλη του συλλόγου “Ωρίωνας“.

Επικοινωνία με τα μέλη του συλλόγου “Ωρίωνας” είναι εφικτή μέσο της σελίδας τους στο facebook:

https://www.facebook.com/groups/154898557982749/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.