Blog

ΜΑΤΤ BROOKER

O Matt Brooker (αλλιώς γνωστός και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο D’Israeli) είναι ένας διακεκριμένος Βρετανός δημιουργός κόμικς, σεναριογράφος, κολορίστας και  καλλιγράφος.

 Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς του χώρου των κόμικς, όπως ο Neil Geiman (για την σειρά Sandman), έχει σχεδιάσει τεύχη της σειράς “Judge Dredd”, ενώ σε συνεργασία με τον συγγραφέα/σεναριογράφο Ian Edginton έχει δημιουργήσει τις σειρές κόμικς “Kingdom of the Wicked” και “Leviathan”.

O Matt Brooker μας έκανε την μεγάλη τιμή να δώσει το παρόν του στην διοργάνωση μας για την έκθεση «Δέκα με Τόνο», όπου όχι μόνο συναντήθηκε και συζήτησε ανοιχτά με φίλους των κόμικς από την Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει τις δημιουργίες του, αλλά διοργάνωσε και εργαστήριο, στο οποίο παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει και μεταφέρει στο χαρτί το σενάριο μιάς ιστορίας. Την παρουσίαση του παρακολούθησαν  πολλοί φίλοι και θαυμαστές του έργου του, αλλά και νέοι δημιουργοί κόμικς, εντελώς δωρεάν!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.