Blog

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΓΚΤΖΙΛΑΣ

Δημιουργός κόμικς. ζωγράφος. εικονογράφος.

 Η πιο πρόσφατη εργασία του είναι το “Τhe Βigger Βang“, σε σενάριο του Dj Kirkbride και κυκλοφορεί τον Nοέμβριο απο την idw publishing. Άλλες σημαντικές δουλειές του συμπεριλαμβάνουν το “Τhe adventures of Αugusta Wind” σε κείμενα του καταξιωμένου Jim Dematteis, που εκδόθηκε πάλι απο την idw publishing. Άλλες εργασίες του είναι τα “Μister Universe“, “Misery City“(σε σενάριο του Kώστα Zάχοπουλου, εκδόσεις Jemma Press) και συμμετοχές σε ανθολογίες όπως το Popgun της image comics.

Ως εικονογράφος εχει συνεργαστεί με πολλά έντυπα της Θεσσαλονίκης (εφημεριδες “Μακεδονία“, “Αγγελιοφόρος“) και περιοδικα (“Επιλογές“, “sunday“, “soul“). Η δουλειά του στην εικονογράφηση ξεχώρισε απο την Τaschen στο “illustration now vol.2“.

Ακόμα, έχει εργαστει στο χώρο της διαφήμισης, τηλεόρασης και του παιδικού βιβλίου ως εικονογράφος.

ιστότοπος: http://www.gogtzilas.com

 Ο Βασίλης Γκογκτζιλάς θα εγκαινιάσει την έκθεση έργων του “Endless Possibilities” στην γκαλερί Les Yper Yper (Γ. Σταύρου 4) την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εκθέσεως “ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ“. Παράλληλα, δημιουργικό εργαστήριο, όπου θα παραθέσει στοιχεία από την πολυετή σχεδιαστική του εμπειρία, θα οργανώσει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο και την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στον χώρο της γκαλερί Les Yper Yper. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια αυτά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Vassilis Gogtzilas

w: http://www.gogtzilas.com
s: http://vassilisgogtzilas.bigcartel.com

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.