Blog

ENDLESS POSSIBILITIES

Έκθεση με τίτλο “Endless Possibilities” ξεκινάει την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

 Πιό συγκεκριμένα, από 19 έως και 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της γκαλερί Les Yper Yper (Γεωργίου Σταύρου 4, Θεσσαλονίκη) παρουσίαση των εικαστικών δημιουργιών του comic book artist Βασίλη Γκογκτζίλα. Η παρουσίαση συμπίπτει χρονικά με τη διεθνή κυκλοφορία της μίνι σειράς The Bigger Bang, εικονογραφημένη από τον ίδιο, με συγγραφικό συν-δημιουργό τον D.J. Kirkbride και εκδοτικό οίκο την IDW Publishing (USA). Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν original artwork, ανέκδοτες δημιουργίες και τμήματα του πλούσιου και ιδιαίτερου έργου του. Η δουλειά του όσον αφορά τις εκδόσεις κόμικς ξεχώρισε για την δυναμική γραφή της η όποια αποδίδει σουρεαλιστικές απεικονίσεις μέσα από μια εξπρεσιονιστική ματιά.

Η έκθεση εντάσσεται στις παράλληλες δράσεις της φετινής διοργάνωσης της Έκθεσης Κόμικς “ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ” και η οποία διεξάγεται από 20 έως 23 Νοεμβρίου 2014, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης του, ο δημιουργός Βασίλης Γκογκτζίλας θα παρουσιάσει στους επισκέπτες ένα εργαστήριο με τίτλο: «Από το Boomerang μέχρι το Bigger Bang», με ελεύθερη συμμετοχή. Το εργαστήριο θα συμπεριλαμβάνει παρουσίαση της 20ετούς πορείας του δημιουργού καθώς και επίδειξη χρήσης ακρυλικών χρωμάτων και σχεδίου.

Το εργαστήριο χωρίζεται σε δυο μέρη:
Α’ Μέρος: Κυριακή 23 Νοεμβρίου, 16.00-17.00
Χώρος διεξαγωγής: αίθουσα 19, Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Στρατού 2Α)
Β’ Μέρος: Τρίτη 25 Νοεμβρίου, 18.00-19.00,
Χώρος διεξαγωγής: γκαλερί Les Yper Yper (Γ. Σταύρου 4)

Les Yper Yper : www.lesyperyper.com

Βασίλης Γκογκτζίλας : http://www.gogtzilas.com/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.