Blog

ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ vol. 2, 20-21 / 12 / 2014!

Ο σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. και η ομάδα δημιουργών comics Inkorrekt θα συνδυάσουν για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις τους, αυτή την φορά για να συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο “χωριό” που στήνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της εκδήλωσης-θεσμού “Μετεώρων Χριστούγεννα“, στην πλατεία Μετεώρων του Δήμου Παύλου Μελά, Θεσσαλονίκης (Πολίχνη).

 Πρόκειται για μια ιδέα που υλοποιήθηκε από την άτυπη σύμπραξη 7 αρχικά φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με σκοπό την ενεργοποίηση των πολιτών σε διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή τους.

Οι φορείς αυτοί είναι ονομαστικά οι εξής:

-ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ
-ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
-Α.Π.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
-7ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ-ΠΟΛΙΧΝΗΣ
-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SPORT & DANCE
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΑΕ ΚWON DO

Η φράση που συμπυκνώνει το νόημα της Συν-μπραξης των φορέων αυτών για την φετινή δράση “Μετεώρων Χριστούγεννα” είναι: Έλα κι εσύ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπου δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Στα πλαίσια αυτής της λογικής και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συν-μπραξης , δημιουργοί comics/μέλη της ομάδας Inkorrekt θα βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τους επίδοξους δημιουργούς -όλων των ηλικιών- να σχεδιάσουν την δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία comics, ενώ μέλη του συλλόγου Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. θα είναι παρόντες, για να δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της υπαίθριας αυτής εκδήλωσης να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια με μινιατούρες, παρόμοια με αυτά που παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της έκθεσης “ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ” τον περασμένο Νοέμβριο στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ του Σαββάτου, 20/12, θα κλείσει με rock party υπό τις μουσικές επιλογές του d.j. Νίκου Δαλαμπύρα, ραδιοφωνικού παραγωγού του FM 1055 Rock. Αντίστοιχα, την Κυριακή 21/12, χορευτικό σχήμα θα παρουσιάσει ποντιακούς χορούς και θα ακολουθήσει ανάλογο παραδοσιακού κλιματος γλέντι! 

Τα αναλώσιμα της ομάδας Inkorrekt είναι μία προσφορά του καταστήματος ειδών χόμπι και ζωγραφικής ΑRT TIME (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 3-5), ενώ τα έπαθλα που θα δωροθετηθούν στους συμμετέχοντες στις παρτίδες επιτραπέζιων παιχνιδιών που θα στήσει ο Ε.ΣΦ.Ι.Π.Σ., είναι προσφορά του καταστήματος παιχνιδιών ΒΟΒΟ (πλ.Αριστοτέλους 16).

Mιά γεύση της όλης δράσης μπορείτε να πάρετε από το πολύ περιεκτικό διαφημιστικό trailer της εκδήλωσης, μέσω youtube,  με πλάνα από την αντίστοιχη δράση της περασμένης χρονιάς, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Mπορείτε τέλος να παραακολουθήσετε τη συγκεκριμένη δράση και μέσω facebook ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.