Blog

Nέα από την εκδοτική Ένατη Διάσταση!

Μήπως για κάποιο λόγο χάσατε την έκθεση comics του περασμένου Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης;
 
Τώρα που ολοκληρώθηκε ο κύκλος διανομής των νέων μας βιβλίων, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε γενικά να βρείτε τους Αιθεροβάμονες, το λεύκωμα Μισό Λεπτό και τα Νεκρά Όνειρα στα βιβλιοπωλεία που φιλοξενούν κόμικς στα ράφια τους. Συγκεκριμένα σίγουρα θα βρείτε τις εκδόσεις μας στα βιβλιοπωλεία:

Στο κέντρο της Αθήνας:
Comicstrip (Σόλωνος 125)
Solaris (Μπόταση 6)
Comicon Shop (Σόλωνος 128)
Πρωτοπορία (Γραβιάς 3-5)
Πολιτεία (Ασκληπιού 1-3 και Ακαδημίας)

Στον Πειραιά
Jemma Books & Comics (Αλκιβιάδου 138-140)

 
Στην Θεσσαλονίκη:
Πρωτοπορία (Λεωφ. Νίκης 3)
Cosmic Realms (ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ! – Νικηφόρου Φωκά 29)
Photo stories comic store (Δημ. Γούναρη 21)
Το Κεντρί (Δημ. Γούναρη 22)
Ιανός (πλ. Αριστοτέλους 7)

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, μέσω των συνεργαζόμενων πρακτορείων διανομής, τα βιβλία μας θα τα βρείτε και σε άλλα βιβλιοπωλεία, σε άλλες περιοχές, τόσο της Αττικής όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας. Συνεπώς, η λίστα είναι ενδεικτική. Από την πλευρά μας, απλώς μπορούμε, να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα τα βρείτε στα παραπάνω σημεία πώλησης.

 
Εννοείται πως η Ένατη Διάσταση ποτέ δεν εφησυχάζεται… Αυτή την στιγμή προετοιμάζονται τρείς νέες ακόμα κυκλοφορίες για τα τέλη του προσεχούς μήνα Απριλίου, για τις οποίες όμως θα έχετε περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.