Blog

MFS Across The Universe / JEMMA PRESS

Ο Σταύρος Κιουτσιούκης, πολυγραφότατος δημιουργός comics με τίτλους όπως “Ο Δεξιοτέχνης“, η σειρά comic strips “Yellow Boy” και τα “Βυζιά“, επιστρέφει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα! Να μας εκπλήσσει με το αναπάντεχο χιούμορ του και να μας προβληματίζει με τα ερωτηματικά που τον ταλανίζουν…

Στο αφιλόξενο περιβάλλον του διαστήματος, ένα μοναχικό… γκρουπ περιπλανιέται. Η πιο ροκ ιστορία, ενός ποπ συγκροτήματος, ξεκινά όταν οι Mary’s Flower Superhead καλούνται να αντικαταστήσουν μια θρυλική ποπ–σταρ των 80s !
Θα τα καταφέρουν οι τρεις ρόκερς να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους στο διάστημα; Τι κρύβεται πίσω από το αθώο ταξίδι τους; Πόσοι ελέφαντες χωράνε σε ένα Οτομπιάνκι;
Αυτές κι άλλες καίριες απαντήσεις στα ερωτήματα που σας στερούν τον ύπνο σας θα τις βρείτε σε αυτό το νέο κόμικς άλμπουμ του Σταύρου Κιουτσιούκη! Ένα στολίδι για κάθε σύγχρονη βιβλιοθήκη!

To εξαιρετικό αυτό comics κυκλοφορεί και σε ειδική έκδοση συνοδευόμενο από κασσέτα ήχου (ΝΑΙ, σωστά διαβάσατε: ΚΑΣΣΕΤΑ!), με αυθεντικές ηχογραφίσεις των Μary’s Flower Superhead (που ΝΑΙ, σωστά διαβάσατε και πάλι: είναι υπαρκτό συγκρότημα, ένα τρίο εναλλακτικής ποπ/ροκ από την Θεσσαλονίκη, με 2 LP στο ενεργητικό τους)! Πρόκειται για μια ειδική συλλεκτική ηχογράφηση, που κάθε αυθεντικός φίλος των 80’s (που εννοείται πως διαθέτει κασσετόφωνο…) θα πρέπει να έχει στη συλλογή του!

Κείμενα & Σχέδια: Σταύρος Κιουτσιούκης ∆ιχρωμίες: Σοφία Σπυρλιάδου 
56 Σελ. ∆ίχρωμο. 
Τιμή: 6,50 € 
ISBN: 978-618-5116-12-5 

Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2015 24, 25 & 26 Απριλίου. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 30 Απριλίου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.