Blog

ΓΥΡΝΩ ΣΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ / JEMMA PRESS

O δημιουργός Πέτρος Χριστούλιας κέρδισε, ανάμεσα στ’ άλλα, και το βραβείο “Καλύτερου Διαδικτυακού Comic” για το έτος 2014, με την παρούσα δουλειά του, που μας την χαρίζει σε πολυτελή μορφή, με σκληρό εξώφυλλο, η εκδοτική Jemma Press!

“Παίζοντας” με το στερεότυπο του ανίκητου υπερήρωα, τοποθετώντας τον όμως σε ένα αναγνωρίσιμο, αλλά απροσδόκητο περιβάλλον, ο Πέτρος Χριστούλιας μας φέρνει αντιμέτωπους με τους πιο καθημερινούς προβληματισμούς ενός μασκοφόρου εκδικητή.
 
Στα μέσα του 20ου αιώνα, κάπου κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται. Το προλεταριάτο με τους αστούς. Η ανατολή με την δύση. Η σκληρή πραγματικότητα της μεταπολεμικής Ελλάδας με την υπερηρωική φαντασία. 
 
Θα κερδίσει τελικά ο Καπετάν-Νυχτερίδας την καρδιά της Θοδώρας; Ο πιστός του βοηθός “Δεκαοχτούρας“, θα είναι αυτή τη φορά σε θέση να συνδράμει;

Γιατί το να τη “ρίξει” στο κρεβάτι είναι εύκολο. Για να την κερδίσει όμως πραγματικά, πρέπει να νικήσει το περιθώριο, που της ασκεί τόση γοητεία.

Ένα comic που θα γοητεύσει όποιον καταλαβαίνει τι θα πεί “καημός” και ξέρει απο ρετσίνα και…ρεμπέτικη μουσική!

Με την υποστήριξη της ION Σοκοφρέτα & www.socomic.gr

Κείμενα & Σχέδια: Πέτρος Χριστούλιας 
80 Σελ. Μ/Α. 
Σκληρό εξώφυλλο Τιμή: 12,00 € 
ISBN: 978-618-5116-13-2 

Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2015 24, 25 & 26 Απριλίου. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 30 Απριλίου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.