Blog

19η έκθεση Γελοιογραφίας στο Λαφύστιο.

H 19η έκθεση γελοιογραφίας στο Λαφύστιο είναι πλέον έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχτεί δημιουργούς και επισκέπτες!
Μετά την ανοιχτή ανακοίνωση/πρόσκληση προς ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες δημιουργούς, τα έργα της φετινής διοργάνωσης συγκεντρώθηκαν, με ευθύνη και πρωτοβουλία του εμπνευστή και “καρδιά” της όλης δράσης, τον ερασιτέχνη δημιουργό/γελοιογράφο Γιάννη Γερούλια και πρόκειται να εκτεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Λαφυστίου, από τις 30 Μαΐου  ως και τις 7 Ιουνίου 2015.
Τα εγκαίνια της έκθεσης, με επιμέλεια του Μορφωτικού Συλλόγου Λαφυστίου και της Τοπικής Κοινότητας Λαφυστίου, θα γίνουν παρουσία της δημάρχου Λεβαδέων Γιώτας Πούλου, το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 20.00 μ.μ.
Οι τιμώμενοι καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης είναι οι σκιτσογράφοι Τάσος Αναστασίου και Βαγγέλης Χερουβείμ (εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”), ενώ κομμάτι της έκθεσης θα λειτουργεί αφιερωματικά στον δημιουργό Ηλία Σκούλα.
Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από το κοινό κατά τις απογευματινές ώρες, από τις 19.00 μ.μ. μέχρι και τις 22.00 μ.μ.
Υπενθυμίζουμε πως, όπως και όλες οι προηγούμενες εκθέσεις, έτσι και η φετινή, συνοδεύεται από λεύκωμα με επιλογή έργων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.