Blog

I Yorgis Dragonslayer

“Γνώρισα πολλά παλικάρια μέχρι τα τώρα που σας μιλώ. Μερικά τα ‘φαγα…Αλλά σαν τον Γιωργάρα, δεν έχει”!
Kάπως έτσι περιγράφει τον Άγιο Γεώργιο ο…δράκος της χριστιανικής παράδοσης!
 
Ή τουλάχιστον αυτό μας μεταφέρει στο κείμενο του ο σεναριογράφος/δημιουργός comics Γιώργος Τσακιρέλλης, από την πένα του οποίου έχουν ξεπηδήσει και άλλες μορφές των ελληνικών comics, όπως φερειπείν η “Μαύρη Φουστανέλα” και το “Μπάτμαν-αυτή η αδερφή“, η αυτοέκδοση comics που στάθηκε έμπνευση για το βραβευμένο έργο του Π. ΧριστούλιαΓυρνώ σαν Νυχτερίδα“.
 
Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο Γ. Τσακιρέλλης συνεργάζεται με τον δημιουργό Χρήστο Σταμπουλή και μαζί μας προσφέρουν μια σοκαριστική (τουλάχιστον) όσο και αποκαλυπτική διασκευή του βίου του Άγιου Γεωργίου, γεμάτη από επικές συμπλοκές μεταξύ στρατών, αιμοδιψείς άρχοντες, σεξουαλικά αχόρταγες γυναίκες και φυσικά…δράκους! Μην περιμένετε όμως αφήγηση στις γραμμές και το ήθος του συναξάριου. Πρόκειται για μια κομιξική υπερπαραγωγή γεμάτη υπερβολές, “σφαξίδι, πουτάνες και κρασί”, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργης (δια στόματος του σεναριογράφου) μέσα από τις σελίδες του comics αυτού.
 
Το άλμπουμ αυτό, με αυστηρώς ακατάλληλο περιεχόμενο για όλους, κυκλοφορεί ως αυτοέκδοση από την GAASP! 
 
Tίτλος: Ι ΥORGIS DRAGONSLAYER
Σενάριο: Γιώργος Τσακιρέλλης, Σχέδιο: Χρήστος Σταμπουλής
Διαστάσεις: 21 εκ. επί 27,5 εκ.
Περιεχόμενα: 48 σελίδες, έγχρωμο, ράχη
Τιμή: 10,00 ευρώ
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Πρώτη κυκλοφορία: Απρίλιος 2015

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.