Blog

Koi Play Ultimate Fighting Day, 26/6/2015

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης των cosplayers στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Koi Play,που ασχολείται επίσης με τον χώρο του  ηλεκτρονικού gaming, των anime και των manga, είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει την πρώτη επίσημη συμμετοχική τους δράση!
Πρόκειται για το Koi Play Ultimate Fighting Day, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου στην καφετέρια/internet spot “Harrys Spot”, επί της οδού Αγγελακη και θα περιέχει πολλές δραστηριότητες και τουρνουά.

Συγκεκριμένα, όσοι έρθουν στην εκδήλωση θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να διαγωνιστούν σε διάφορα video games και όχι μόνο! Ενδεικτικά αναφέρουμε τα κάτωθι:

Video game tournaments:
-Mortal combat X
-Naruto ninja storm 3 full burst
-Super Smash Bros for WiiU
-Pokemon ORAS

Επίσης όμως θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε Real life διαγωνισμούς και πιο συγκεκριμένα:
-Tichu
-Ζωγραφικής-σχεδίου

Σε όλα τα τουρνουά και τους διαγωνισμούς θα υπάρχουν ξεχωριστά έπαθλα τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης!Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα μπορούν να παίξουν και άλλα παιχνίδια ακόμη, εκτός συναγωνιστικού χαρακτήρα, όπως Soul Calibur V, διάφορα Dragon Ball games,Blokus,Cooking Mama και άλλα. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν όριο παικτών τα 32 ή 64 άτομα και για να συμμετάσχει κανείς θα πρέπει πρώτα να έχει κάνει εγγραφή στην “γραμματεία”, που θα λειτουργεί στον χώρο της εκδήλωσης. Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 16:00 μ.μ. στην καφετέρια/internet spot “Harry’s spot”, Αγγελάκη 8, στον επάνω όροφο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας! Συνεπώς, όσο νωρίτερα παρευρεθείτε στον χώρο της εκδήλωσης τόσο πιο σίγουρη θα είναι και η θέση σας σε κάποιο από τους εν λόγω διαγωνισμούς!

Τα εν λόγω τουρνουά θα έχουν ώρα έναρξης στις 18.00 μ.μ. και όπως μας ενημερώνει και η διοργανωτική ομάδα του Koi Play, έχουν ως απαραίτητο προαπαιτούμενο συμμετοχής…την εγγραφή των ενδιαφερομένων!

Εκτός από τα παιχνίδια όμως, στην εκδήλωση θα υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν body paint ή και για φωτογράφηση, σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο από το cosplayers//Gr.

H είσοδος στην εκδήλωση είναι στα 5 euro και με αυτήν οι επισκέπτες δικαιούνται τα εξης:
-Το ρόφημα τους από το “Harry’s spot”, κατά την ημέρα της εκδήλωσης
-Συμμετοχή σε όποιο και όσα τουρνουά επιθυμούν
-Δωρεάν ώρες gaming από τα C4 Μαρτίου
-Ένα 8-bit/pixelated δωράκι από το Koi Play
-Εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές από τους χορηγούς της εκδήλωσης
-Λαχνό για συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει προς το τέλος του event με διάφορα πλούσια δώρα

Στο event θα γίνει ξεχωριστή κλήρωση με δώρα για τους cosplayers!
(με κάθε παραγγελία οι επισκέπτες κερδίζουν επιπλέον λαχνούς και στο τέλος θα γίνουν διαφορετικές κληρώσεις για το κοινό και για τους cosplayers)

Χορηγοί της εκδήλωσης αυτής, ανάμεσα στου άλλους, είναι και τα καταστήματα Art Time και Anime House!

Περισσότερες πληροφορίες για την δράση της ομάδας του Koi Play μπορείτε να βρείτε στην σελίδα τους στο facebook εδώ!

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.