Blog

STEVE WOODS

Steve Woods: Δημιουργός κινουμένων σχεδίων, σκηνοθέτης, βιομηχανικός σχεδιαστής, εικονογράφος.

 

Με εμπειρία ετών σε όλους σχεδόν τους τομείς του κινουμένου σχεδίου, ο Steve Woods  έχει ασχοληθεί με πολλά και ποικίλλα έργα που περιλαμβάνουν περισσότερα απο 300 διαφημιστικά, ταινίες μικρού μήκους, pop βίντεο και διάφορα άλλα έργα για την βρετανική τηλεόραση, το κανάλι BBC, το κανάλι 4 καθώς και άλλους. Έχοντας αποκτήσει την περισσότερη δημιουργική του εμπειρία στον χώρο του 2D σχεδίου, προχώρησε στον χώρο της ψηφιακής δημιουργίας μέσω της σχεδίασης σε CD-ROM και σχεδίασης παιχνιδιών κατά την δεκαετία του ’90, εμπλεκόμενος σε μεγαλύτερα έργα για σειρές 3D, για τίτλους και άλλες παραγγελίες για την τηλεόραση σε Αγγλία, Νέα Ζηλανδία, ακόμα και στην Σιγκαπούρη, όπου επι 5 έτη εργάστηκε για την κινέζικη αγορά.

Στην αρχή της δεκαετίας του 2000 ενασχολήθηκε σε μεγάλους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης με την διαδραστική σχεδίαση και σκηνές από παιχνίδια, κερδίζοντας βραβείο ΒAFTA για την δουλειά του για τη σειρά “Τiny Planets” (σειρά 64 επεισοδίων με 3d σχέδιο) ως βιομηχανικός σχεδιαστής της σειράς, αλλά και για τον μεγάλο ιστοτόπο κοιωνικής δικτύωσης που επακολούθησε την κυκλοφορία της σειράς αυτής.

Δηλώνει πως : ” Το σχέδιο είναι ακόμα βασικό στην δημιουργία κινουμένων σχεδίων…Το κλειδί στην επιτυχία βρίσκεται στην σχεδιαστική λειτουργία των κινουμένων σχεδίων.”

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.