Blog

WILFRIED PLODERER

Ο Wilfried Ploderer, o καλλιτέχνης του φωτορεαλισμού, θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη, προσκεκλημενος της φετινής διοργάνωσης Comic-N-Play 2015!

O Ο Wilfried Ploderer γεννήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας το 1963. Τελειώνοντας τη βασική εκπαίδευση, βρήκε μεγάλο ενδιαφέρον στις Γραφικές Τέχνες και διδάχτηκε διάφορες τεχνικές ζωγραφικής και σχεδίου. Μετά από μια περίοδο όπου έζησε και εργάστηκε στην Ελβετία, άνοιξε τους ορίζοντες της τέχνης του κερδίζοντας παράλληλα διάφορα βραβεία και επανέφερε το ατελιέ του στην Αυστρία (Burgenland).

Τα επόμενα χρόνια αφιερώθηκε στην εκτεταμένη μελέτη του φωτορεαλισμού, τον οποίο ενσωματώνει από ’δω και μπρος στο προσωπικό του στιλ. Κέρδισε υποτροφίες για περαιτέρω σπουδές τέχνης σε Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία. Έργα του αυτή τη στιγμή εκτίθενται στην Αυστρία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ζει και εργάζεται στο Burgenland σαν freelance graphic artist, και συνεργάζεται με την εταιρεία CRETACOLOR, τον μοναδικό κατασκευαστή Μολυβιών και Υλικών Σχεδίου σε όλη την Αυστρία.

Έργα του θα βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:
https://designploderer.wordpress.com/work/
https://www.facebook.com/wilfried.ploderer

O Wilfried Ploderer θα πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ εργαστήριο επίδειξης των τεχνικών του στα πλαίσια του προγράμματος της φετινής διοργάνωσης comic-n-play 2015, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 17.00 μ.μ. στην αίθουσα Nehama του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες για την κράτηση θέσεων για το εργαστήριο αυτό μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ» του site μας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.