Blog

Εργαστήριο σχεδίασης comics με τον David Prudhomme!

O διακεκρημένος Γάλλος κομίστας David Prudhomme, προσκεκλημένος της φετινής διοργάνωσης του comic-n-play θα συμμετάσχει σε ένα σύντομο σεμινάριο παρουσίασης των τεχνικών του, απευθυνόμενο σε περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.

Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου εργαστηρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν τεχνικής φύσεως θέματα, σχετικά με τα εργαλεία που χρησιμοποιεί, αλλά και τα στάδια που ακολουθεί κατά την δημιουργική διαδικασία των έργων του.

Αμέσως μετά το εργαστήριο αυτό, θα ακολουθήσει η βιβλιοπαρουσίαση του έργου του «Ρεμπέτικο (Το Κακό Βοτάνι)» των εκδόσεων ΓΝΩΣΗ, με την συμμετοχή του έλληνα δημιουργού Πέτρου Χριστούλια, για το έργο του «Γυρνώ σαν Νυχτερίδα», από τις εκδόσεις Jemma Press.

Θα ακολουθήσει κοινό signing session και των δύο δημιουργών!

27  NΟΕΜΒΡΙΟΥ | 19.00 μ.μ.
Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Nehama
Διάρκεια: 1 ώρα 
Αριθμός θέσεων: 25
Ελεύθερη συμμετοχή
Υπεύθυνος επιμέλειας: David Prudhomme
 
Tα αναλώσιμα του εργαστηρίου είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος ειδών καλλιτεχνίας ART TIME (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 3-5, Θεσσαλονίκη)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.