Blog

Οι παρουσιάσεις παιχνιδιών ρόλων στην φετινή διοργάνωση του comic-n-play.

Τα συμβατικά παιχνίδια ρόλων (pen and paper r.p.g)  δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν απο την φετινή διοργάνωση του comic-n-play!

Για τον σκοπό αυτό, ο σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ., που έχει αναλάβει και για φέτος τον συντονισμό του κομματιού των παιχνιδιών, απευθύνθηκε φυσικά στους ειδικούς του χώρου, για την ψυχαγωγία και ενημέρωση του κοινού, γύρω απο τα παιχνίδια αυτά!

Καταρχήν, δυο ήμερες φαντασίας και περιπέτειας σε μαγικούς κόσμους, θα περάσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ» με την ομάδα του Dragon Tale, που  θα είναι εκεί για να σας οδηγήσει σε δυο ιστορίες, του Numenera και μια των Forgotten Realms: Dungeon and Dragons, 5th Edition.

Πιο συγκεκριμένα, θα περιηγηθείτε στον ένατο κόσμο του Numenera με τον GM(Game Master) Απόστολο Κοτσέλη, σε μια περιπέτεια στο Violet Vale και θα ανακαλύψετε τι υπάρχει κάτω από την Πυραμίδα στο “Beneath the Pyramid”.
Σάββατο και Κυριακή 28-29 Νοεμβριου από τις 11:00 μεχρι τις 15:00 και στη συνέχεια 18:00 μεχρι τις 21:00.

Παράλληλα, για όσους θέλετε να γνωρίσετε το Dungeons and Dragons (DnD) θα έχετε την ευκαιρία με DM(Dungeon Master) τον Δημητρόπουλο Δημήτρη να πάρετε μέρος σε μια ιστορία που εξελίσσετε στην αγριότερη περιοχή της Ακτής του Σπαθιού, την πόλη των αποκλήρων Ten Τowns, από την περιπέτεια Legacy of the Shard.
Σάββατο και Κυριακή 28-29 Νοεμβριου από τις 11:00 μεχρι τις 15:00 και στη συνέχεια 18:00 μεχρι τις 21:00.

Παράλληλα, ο Κώστας Σ. Ρόσμπογλου και η πρωτοβουλία Go.roleplay, θα βρίσκονται στην έκθεση ενημερώνοντας το κοινό για τα παιχνίδια ρόλων, αλλά και διοργανώνοντας δύο αυτοτελείς συνεδρίες καθημερινώς (27 με 29 Νοεμβρίου), σε μια πρωινή (10.00 π.μ. με 16.00 μ.μ.) και σε μία απογευματινή βάρδια (17.00 μ.μ. με 22.00 μ.μ.) αντιστοίχως. Οι αυτοτελείς αυτές περιπέτειες (one shot adventures) θα είναι βασισμένες στα παιχνίδια Pathfinder και Warhammer 40.000.

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε μία από αυτές τις συνεδρίες, θα πρέπει προφανώς να επισκεφθείτε απο νωρίς την έκθεση μας και να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας στα μέλη της ομάδας Dragon Tale ή του Go.roleplay!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.