Blog

Ένα πρωτότυπο PLAY ROOM στην X.A.N.Θ. Θεσσαλονίκης!

Με πρωτοβουλία της Ελληνικής ομοσπονδίας Stratego Hellas θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο κυλικείο του κλειστού γηπέδου της Χ.Α.Ν.Θ ένας πρωτότυπος χώρος επιτραπέζιων παιχνιδιών, όπου –με ελεύθερη είσοδο– μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εμπειρία των επιτραπέζιων παιχνιδιών νόησης και στρατηγικής!

Το Play Room θα φιλοξενηθεί στον υπόγειο χώρο/κυλικείο του κλειστού γηπέδου/μουσείου μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ “Μίμης Τσικίνας” (οδός Νικ. Γερμανού 1, είσοδος από την πλευρά του “Ξαρχάκος-Café”), έναν καλαίσθητο χώρο πολλών τετραγωνικών μέτρων, και από 1-2-2016 μέχρι και 1-4-2016 θα συμπεριλάβει μια πληθώρα από δραστηριότητες όπως:

1. Σεμινάρια και τουρνουά Stratego, από την Stratego Hellas .
Η συμμετοχή στο Junior Silver General Napoleon Tournament 2016 είναι δωρεάν για όλους (με μόνη “επιβάρυνση” την  υποχρεωτική κατανάλωση καφέ/ποτού/εδέσματος απο το κυλικείο της Χ.Α.Ν.Θ.) και οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι και την 18-02-2016. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 20-02-2016 στις 18.00 μ.μ. και πρόκειται να δοθούν τόσο βεβαιώσεις συμμετοχής, όσο και μετάλλια στους νικητές των πρώτων θέσεων!
2. Γνωριμία με τα παιχνίδια στρατηγικής με μινιατούρες, αλλά και σεμινάρια κατασκευής και βαφής μινιατούρων από τα μέλη του συλλόγου Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. 
Οι συνεδρίες αυτές θα διοργανώνονται στο Playroom κάθε Τετάρτη απόγευμα και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά τα παιχνίδια στρατηγικής με μινιατούρες, να μάθουν διασκεδάζοντας ιστορία, αλλά φυσικά και να απασχοληθούν δημιουργικά με την διαδικασία της προετοιμασίας μιας καινούργιας μακέτας ή στρατού.
3.Γνωριμία με διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια – που θα διατίθενται στους επισκέπτες ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρεία AS games,
4. Πανόραμα της ελληνικής ιστορίας – μέσα από τις συλλεκτικές μινιατούρες της συλλογής του κ. Ζηβώνη Αθανάσιου,
5. Εκθέση και σεμινάρια πλαστικο-μοντελισμού – από τον Σύλλογο Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος “ΠΗΓΑΣΟΣ”, που θα φιλοξενείται εκεί μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου,
6. Σεμινάρια και τουρνουά σκραμπλ – από τον Όμιλο ΣΚΡΑΜΠΛ Θεσ/κης, 
7. Εκθέσεις ψηφιακής ζωγραφικής – από την συλλογή έργων του δημιουργού Νίκου Bεζακιάδη,
8. Παζάρι με επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και έργων τέχνης και τέλος,
11. Σεμινάρια εκμάθησης Σκάκι – από τον Σκακιστικό Όμιλο Καλαμαριάς

Η συμμετοχή σε όλες οι δραστηριότητες είναι φυσικά δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω κρατήσεως στο τηλέφωνο : 6947803096.
Πληροφορίες για το επιμέρους πρόγραμμα της διοργάνωσης θα αναρτώνται τακτικά στη σελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά στο facebook:

https://www.facebook.com/thessplayroom/?fref=ts

Διοργάνωση Strategohellas

Με την υποστήριξη της AS games και την συμμετοχή των συλλόγων Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. και ΠΗΓΑΣΟΣ.

Χορηγός
SPECIAL εδέσματα Α.Ε.
ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ.:2310 476.748-9, 2310 475.007
2310 475.050, FAX: 2310472.009, 2310475.458
e-mail: specialedesmata@yahoo.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.