Blog

Διπλή βιβλιοπαρουσίαση της εκδοτικής 9η Διάσταση, στα πλαίσια του The Comic Con 2!

Οι φίλοι της εκδοτικής 9η Διάσταση από την Θεσσαλονίκη, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους δημιουργούς των δύο εκ των πιό προσφάτων κυκλοφοριών της εκδοτικής.

Πιο συγκεκριμένα, σ’ αυτή την διπλή βιβλιοπαρουσίαση  των comics  “INTRA MUROS” (Τάσος Ζαφειριάδης-Πέτρος Χριστούλιας) και “H ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ” (Έφη Θεοδωροπούλου – Σταύρος Κιουτσιούκης), που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του The ComicCon2, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όλους τους εμπλεκόμενους, καθώς παρόντες θα είναι ολοι οι δημιουργοί, για κουβέντα και αφιερώσεις, καθώς και ένας εκ των εκδοτών της Ένατης Διάστασης, ο Νίκος Δαλαμπύρας

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο καφέ του Μουσείου Φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης, στην αποθήκη Ά του Ο.Λ.Θ., το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου, στις 19.30 μ.μ..

Η είσοδος στην βιβλιοπαρουσίαση είναι φυσικά δωρεάν, ενώ τα ίδια τα βιβλία διατίθενται σε ειδικές μειωμένες τιμές, ένεκα της εκθέσεως The Comic Con 2.

Για όσους τελος ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά και την ΛΕΝΑ, δημιουργό του comics “A BETTER STORY” σας ενημερώνουμε, πως αυτή θα δώσει το παρόν στο περίπτερο της εκδοτικής 9η Διάσταση, εντός του χώρου όπου θα φιλοξενείται το The Comic Con 2, στην αποθήκη ΄Γ του λιμένα Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 7 και 8 Μαΐου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.