Blog

ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ 2 – Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Η “Αιώνια Καταδίκη 2 – Η κατάρα της γνώσης” είναι το δεύτερο μέρος του Νουάρ Γκράφικ Νόβελ και η συνέχεια από την “Αιώνια Καταδίκη – Η Aρχή του Tέλους” .

Η πλοκή ακολουθεί την ζωή του εκκεντρικού ντετέκτιβ Βίνσεντ Π. ΝτεΚαντ που περιπλέκεται από την στιγμή που η Σόνια εμφανίζεται στο κατώφλι του. Τυφλωμένος από τις τύψεις του παρελθόντος την ακολουθεί, προσπαθώντας να ξεδιαλύνει την υπόθεση. Όταν η Σόνια του αποκαλύπτει την αλήθεια, τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται και ο Βίνσεντ έχει λίγο χρόνο στην διάθεση του για να αντιδράσει.

Μια σειρά από λάθος χειρισμούς θα τον ρίξουν στα δίχτυα της Υπηρεσίας, που έχει άλλα σχέδια τόσο για την Σόνια, όσο και για τον ίδιο. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψει ότι κανείς και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όμως όσο πιο κοντά φτάνει στην αλήθεια, τόσο πιο δυσβάστακτο αποδεικνύεται το κόστος της γνώσης και οι πιθανότητες να βγει αλώβητος από όλη την υπόθεση λιγοστεύουν επικίνδυνα.

 

Τίτλος: Αιώνια Καταδίκη 2 – Η Κατάρα της Γνώσης
Σχέδιο: Παναγιώτης Τσαούσης / Σενάριο: Βέρα Καρτάλου
50 σελίδες, 29,7 χ 21
Ασπρόμαυρο
Αυτοχρηματοδοτούμενη έκδοση
Απρίλιος , 2016
Τιμή: 5 €

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.