Blog

Oι νικητές της κλήρωσης για τις υποτροφίες της σχολής σχεδίου Comink-Θεσσαλονίκης

Τρείς τυχερούς ανέδειξε η κλήρωση για τις υποτροφίες της σχολής Comink!

 Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή “ΑΘΛΙΟΙ ΓΙΟΙ” του 1055rock της Παρασκευής 13 Μαΐου και παρουσία του διευθύνοντα της σχολής Comink, του δημιουργού Βαγγέλη Mατζίρη (Ubermensch!),  κληρώθηκαν τρείς τυχεροί, οι οποίοι από την αρχή του ερχόμενου ακαδημαϊκού έτους (Σεπτέμβριος 2016) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -εντελώς δωρεάν- μαθήματα σχεδίου.

Νικητές της συγκεκριμένης κλήρωσης αναδείχθηκαν οι:

1ο βραβείο: Πασχάλης Μαντζαρίδης
2ο Βραβείο: Αντώνης Τζικούδης και
3ο Βραβείο: Τσοποτόλα Βερόνικα.
 
Τους λαχνούς για την συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να τον προμηθευτούν απευθείας από το περίπτερο ενημέρωσης του κοινού της σχολής Comink, εντός της αποθήκης ‘Γ κατά την διάρκεια του τριήμερου περασμένου The Comic Con 2, από τις 6 μέχρι και τις 8 Μαΐου. Συμμετείχαν δε περισσότεροι από 400 επίδοξοι σχεδιαστές comics, όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, γεγονός που αποδυκνύει τόσο την φήμη της εν λόγω σχολής για το επίπεδο των εξειδικευμένων σπουδών που προσφέρει, όσο και το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για την 9η των τεχνών!

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς, τόσο για να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων όσο και για να πληροφορηθούν για το περιεχόμενο της υποτροφίας που κέρδισε ο καθένας τους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τους τυχερούς και να τους ευχηθούμε καλές σπουδές και φυσικά…καλές δημουργίες!

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.