Blog

H επιχείρηση επιτραπέζιων παιχνιδιών BLITZ διατίθεται προς πώληση.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στην σελίδα της επιχείρησης μέσω facebook, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Αντώνης Ανδρεάδης, για προσωπικούς λόγους, αναγκάζεται να αφήσει την επιχείρηση και αναζητά έμπιστα χέρια για να την αναλάβουν…Πιό συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που διαβάσαμε είχε ως εξής:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Αγαπητοι φιλοι,

Πριν απο ένα χρόνο με κόπο, όρεξη και μεράκι δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο δικός σας “ναός των επιτραπέζιων παιχνιδιών”, το Blitz! Ένα κατάστημα που με το φιλικό κλίμα και τις αξεπέραστες τιμές του σας κέρδισε απο τη πρώτη στιγμή και έγινε στέκι για πολλούς απο εσάς, αλλά και βασικός προμηθευτής των πιο καταπληκτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών!
Οπως γνωρ’ιζετε οι πιο φανατικοί, η γυναίκα μου Νίκη (που με πολλους απο σας ειχε περιηγηθει στο Αρκαμ) 6 μηνες μετα το άνοιγμα της επιχείρησης βρήκε δουλειά στο πανεπιστήμιο του Δουβλίνου (UCD). Κατι που αρχικα φαινοταν προσωρινο και τελικα εγινε μονιμο…
Επειδη λοιπον δε γινεται να ζησουμε με την Ευρωπαϊκη Ηπειρο να μας χωριζει, βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω οτι το Blitz αυτη τη στιγμη βρισκεται υπο πωληση, καθως απο το καλοκαιρι θα ειμαι και εγω κατοικος Δουβλινου.
Το Blitz ειναι αυτη τη στιγμη μια ακμαζουσα επιχειρηση, πληρως εξοπλισμένη και με φανατικό κοινό στη Θεσσαλονικη, αλλα και σε ολη την Ελλαδα (με παραγγελιες) και ειναι αυτη τη στιγμη διαθεσιμη σε οποιον επιθυμει να την αποκτησει! Τα πάντα εδώ μέσα είναι καινούρια και το μεγάλο πλεονέκτημα της επιχείρησης φυσικά είναι οτι πρόκειται για το μοναδικο καταστημα στη πόλη που μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα σα καφέ αλλά και σαν επιτραπεζοκατάστημα!
Στον καινούριο ιδιοκτήτη θα παρασχεθεί η απαραίτητη εκπαίδευση όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος, τους προμηθευτές και τον τρόπο με τον οποίο θα κρατήσει το φανατικό του κοινό αλλά και να το “αυγατίσει” στο μέλλον!
Όποιος/α λοιπόν φίλος/η επιθυμεί να ασχοληθεί με το πιο ευχάριστο επάγγελμα στον κόσμο και ταυτόχρονα να γλιτώσει απο τον απίστευτο κόπο που απαιτεί το στήσιμο μιας επιχείρησης εκ του μηδενός (το έκανα πέρυσι και ξέρω απο πρώτο χέρι πλέον…) το Blitz είναι εδώ και τον περιμένει να το αποκτήσει!
Σε εξαιρετική τιμή, μαζί με την σελιδα του στο fb (με περισσότερους από 1.250 φιλους) και με μια πανέμορφη ιστοσελίδα με εύχρηστο e-shop, με τη φήμη του καταστήματος για τα καλύτερα τουρνουά επιτραπέζιων και φυσικά με μια ποικιλία απο τα πιο δυνατά ανοικτά επιτραπέζια απο κάθε αλλο κατάστημα στην Ελλαδ, το μένο που χρειάζεται είναι να το αναλάβει καποιος/α με κεφι και ορεξη! Αν εισαι εσύ που το διαβάζεις αυτή τη στιγμή τότε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!”

Για τους ενδιαφερόμενους επομένως, η επικοινωνία μπορεί να γίνει απευθείας στα:

Blitz – Αντώνης Ανδρεάδης
Μαντινειας 42, Θεσσαλονικη
ΤΚ 54644
Τηλ.2310-838463
e-mail: info@blitz.gr
www.blitz.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.