Blog

Oμαδική έκθεση δημιουργών comics στα Τρίκαλα.

Μια πολύ ελπιδοφόρα όσο και πρωτότυπη πρωτοβουλία διοργανώνουν στα Τρίκαλα για δεύτερη χρονιά μια ομάδα ταλαντούχων δημιουργών με καταγωγή από την συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδος.

 Πρόκειται για την 2η ομαδική έκθεση comics Τρικαλινών δημιουργών, που θα φιλοξενηθεί στο βιβλιοπωλείο Τσιλινίδα (Ιουλιέτας Αδάμ 17, Τρίκαλα), από τις 20 μέχρι και τις 27 Μαΐου.

Στην έκθεση αυτή θα συμμετάσχουν ορισμένοι δημιουργοί των οποίων τα έργα τους έχουν φιλοξενηθεί κατά το παρελθόν στις σελίδες του ιστοτόπου μας  και που σίγουρα θα μας ξαναπασχολήσουν και στο σύντομο μέλλον. Ανάμεσα τους ο βραβευμένος  για φέτος από την Ελληνική Ακαδημία Κόμικς για το έργο του  “Το Χωριό“, αλλά και παραγωγικότατος, Αποστόλης Ιωάννου, καθώς και πλειάδα άλλων -πολλά υποσχόμενων- δημιουργών όπως ο Αλέξανδρος Κατσίκας, ο Παναγιώτης Κούκος, ο Ορφέας Μαραγκός και ο Κωσταντίνος Γιαμάκος.

Ο χώρος της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βρούν όλους τους τίτλους των αυτοεκδόσεων των παραπάνω δημιουργών, θα λειτουργεί τα πρωινά από τις 09.00 π.μ. μέχρι τη 13.30 μ.μ. και τα απογεύματα από τις 18.00 μ.μ. μέχρι και τις 20.30 μ.μ.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.