Blog

Διαφημιστικό τμήμα

To site του Comic Ν’ Play είναι ένας δικτυακός τόπος που υποστηρίζει σταθερά από το 2014  των χώρο των ελληνικών εκδόσεων comics και των επιτραπέζιων παιχνιδιών, με άρθρα και κριτικές, παρουσιάσεις και ανακοινώσεις, που προσπαθούν να υποστηρίξουν τους δημιουργούς και επαγγελματίες του χώρου και να διευρύνουν, αλλά και να φέρουν σε επαφή μεταξύ τους, τους θιασώτες του χώρου αυτού, απ’ όλες τις γωνιές της χώρας μας. Αποτελεί τέλος τον βασικό δίαυλο επικοινωνίας της πανελλήνιας έκθεσης comics και επιτραπέζιων παιχνιδιών της Θεσσαλονίκης, μιας ξεχωριστής πολυεκδήλωσης, που τυχαίνει να είναι πλεόν η μακροβιότερη του είδους στην χώρα μας, με συνεχή παρουσία απο το 2001!

Με διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα, τακτική ενημέρωση και ανανέωση, αλλά και κοινό όλων των ηλικιών και από τα δύο φύλα, το site του Comic N’ play αποτελεί έναν απόλυτα υγιή τρόπο για να προβάλετε την επιχείρηση σας και τις δράσεις σας σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον χώρο των comics και των παιχνιδιών και όχι μόνο!

Για πλήρες τιμολόγιο των υπηρεσιών διαφήμισης που προσφέρει ο ιστοτόπος μας, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:

dalalion_rex(at)hotmail.com

Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σας στην προσπάθεια του Comic N’ Play και προσδοκούμε στην συνεργασία μας μαζί σας!

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδος του Comic N’ Play,
Νίκος Δαλαμπύρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.