Blog

To 4o RUN επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη τον φετινό Οκτώβριο!

Η ομάδα των  Mangatellers  τηρεί την περσινή της υπόσχεση και φέρνει στην Θεσσαλονίκη το RUN Thessaloniki IV: AnimeCon στις 1-2 Οκτωβρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Helexpo.

Πρόκειται για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο manga, anime και cosplay και σας περιμένει σε ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ελλάδος!

Εκεί θα δείτε από κοντά διεθνείς και Έλληνες manga artists (όπως η Yishan Li, δημιουργός του Paradox Girl), θα παρακολουθείσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις και cosplay shows (με την συμμετοχή των cosplayers Hikari, Lorian, Lethiel και της “δικής” μας Ηoro Von Kaida), ενώ το διήμερο θα συμπληρώνει μια σειρά από μοναδικές manga εκθέσεις, anime προβολές, interactive attractions, live συναυλίες (με ιαπωνικά κρουστά και όχι μόνο), workshops πολεμικών τεχνών, εκθέσεις για την Ιαπωνική Παράδοση και ένα πλούσιο πρόγραμμα άλλων δραστηριοτήτων (εργαστήριο origami κλπ).

Η εκδήλωση λοιπόν που επί τρία χρόνια φιλοξενούνταν στον υπαίθριο χώρο μπροστά στον Λευκό Πύργο, τώρα αναβαθμίστηκε και περιλαμβάνει ένα σωρό δράσεις που φαίνεται πως θα ενθουσιάσουν πλήρως  τους θιασώτες του χώρου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την μεγαλύτερη εν Ελλάδι εκδήλωση Anime, Manga και Ιαπωνικής Pop Κουλτούρας, του RUN Thessaloniki IV: AnimeCon των Mangatellers, ξεκίνησε από τις 5 Σεπτεμβρίου και η διάθεση αυτών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το βιβλιοπωλείο Cosmic Realms comics, στην πλ. Ιπποδρομίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κανονική πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του συνεδριακού κέντρου “Ιωάννης Βελλίδης” της ΔΕΘ Helexpo στις 1-2 Οκτωβρίου, καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τα 4 ευρώ (μονοήμερα για φοιτητές ανέργους κλπ) μέχρι και τα 10 ευρώ (διημέρου, οικογενειακά).

Για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την εκδήλωση αυτή ή ακόμα και για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες ή δημιουργοί για το πως να συμμετάσχουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: http://www.runthessaloniki.gr/

ή μέσω της σελίδας της δράσης στο facebook: https://www.facebook.com/events/1778558635697068/

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.