Blog

Ολοκληρώθηκε η φάση υποβολής συμμετοχών για την 15η έκθεση του comic’n’play !

Ολοκληρώθηκε χθες (20 Σεπτεμβρίου 2016) η πρώτη φάση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή δημιουργών comics στην 15η έκθεση του comic-n-play.

Περισσότεροι απο 40 δημιουργοί, απο όλη την χώρα, επαγγελματίες και πρωτοεμφανιζόμενοι δηλώσαν το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν με πρωτότυπο έργο τους -το οποίο θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο που θα κυκλοφορήσει από την εκδοτική comics “Ένατη Διάσταση“- στην φετινή -επετειακή- 15η έκθεση του comic ‘n’ play στην Θεσσαλονίκη. Οπωσδήποτε, όπως συνέβη και σε προηγούμενες χρονιές, περιμένουμε πως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων, οι συμμετοχές θα είναι πολύ περισσότερες.

Aξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ένεκα του επετειακού χαρακτήρα της φετινής εκθέσεως -ανάμεσα στους λοιπούς- εκδηλώσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν με πρωτότυπο έργο τους οι αναγνωρισμένοι δημιουργοί comics  Σ. Κιουτσιούκης, Χ. Σταμπουλής, Τ. Μαραγκός, Τ. Ζαφειριάδης, Π. Χριστούλιας, Μ. Φραγγίδης, Ε. Θεοδωροπούλου και K. Tζωρτζακάκης, που όλοι τους διαθέτουν αναγνωρίσιμο έργο στον χώρο των ελληνικών εκδόσεων comics και είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενες εκθέσεις κατά το παρελθόν. Κοντά σ’ αυτούς είναι και φέτος όλο το τμήμα comics της σχολής Comink, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον τις δουλειές κάποιων πολλά υποσχόμενων νέων δημιουργών.

Υπενθυμίζεται πως το θέμα που καλούνται να προσεγγίσουν και να αποδώσουν με το έργο τους οι ενδιαφερόμενοι comics δημιουργοί είναι το χιούμορ, σε όλες του τις εκφάνσεις, ενώ ο τίτλος της φετινής έκθεση είναι “Αστεία Πράγματα“. Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή προς όλους τους επίδοξους δημιουργούς και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων τους είναι η 20 Οκτωβρίου 2016, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: dalalion_rex@hotmail.com

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του έργου τους, οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί μπορούν να αναζητήσουν εδώ:

http://www.comic-n-play.gr/nea/385-invitation-for-the-15th-annual-comic-n-play-event.html

Τέλος, να σημειώσουμε και πάλι πως η ημερομηνία διεξαγωγής της φετινής 15ης εκθέσεως έχει αλλάξει και τα εγκαίνια αυτής έχουν μετατεθεί για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στην γκαλερί Αλλατίνι-Ντασσώ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.